494692.jpg494689.jpg

Keikun kahden kauden välillä. Tänään oli taas tosi kylmä päivä, ja tekee mieli tehdä lämmintä kuitenkin vielä. Haaveilen vielä Alvar-huivista ja Tychus-piposta itselleni ensi talvea varten, ja Booga-bagia  (tosin hahtuvasta) olen suunnitellut tekeväni koko talven. Toisaalta hiplailin ja levittelin (ja kuvasin) uusia Project Spectrum -värejä, joista monista tulee kesä mieleen. (Tekisin kyllä Sandnesin alpakasta ehkä sen talvisetin ja tuollahan ne luuraavat kuvissa.)

Samalla tunnustan että kuun lopulla tilipäivänä ihan melkein vahingossa ostin Samosta (vaalean violettia ja haaleaa rosaa yhteensä kai 500 g, Kuopukselle joksikin paidaksi kai) ja yhden Nalle Colorin, vaaleanpunasävyisen. Oli Halpa-Hallissa niin paljon halvempiakin kuin Prismassa. (Vrt. 4,75 € / 5,90 € ja 1,95 € / 2,90 €, jos en ihan väärin muista. Siis säästin.)

Puikoille putkahti kuitenkin viileän päivän kunniaksi hahtuvaa, johon olin jo välillä pipojen jälkeen ihan kyllästynyt. Ihan vain koska nyt on PAKKO saada BoogaBag! Jatta oli tehnyt hienot Boogat ja maskotin kiinnittäminen ja sille villapaidan teko oli ihanainen idea. Kehtaisiko matkia vähän...???

494698.jpg

Viime kuun lopulla hävitin jämälankoja ja sain apupupujen kuoria valmiiksi kaksi kappaletta ja Vaaka-tilkkuja neljä kappaletta. Puput saavat D- ja E- alkuiset nimensä kunhan olen ne jaksanut täyttää ja väkertää naamat. Punahousuiselle tullee vielä lappuhaalarilappu housuihin. Harmaat, siniset ja valkoiset langat on mulle ongelma, kun en niistä väreistä juurikaan piittaa. Sainpa vanhoja varastoja pois. Ns. pupulankalaatikossa on vielä tarpeita useampaankin pupuun ja tilkkuun. Nämä langat (ja upouudet) puuttuvat vielä lankataulukosta. Sain tilkkuihin sillä hetkellä löytyneet alle golfpallon kokoiset nytteröt pois kaikki. (Ja tänään löysin pari lisää. Semmoista se on.)

494696.jpg

Unohtuikin viime kuun valmiista Tropiikkitilkku, jonka tein viime viikolla. Siis lähetin vain kaksi tilkkua. Siitä jälkimmäisestä ei ole (onneksi) kuvaa kun ei ollut kameraakaan. Lähetysajankohta oli viime viikolla. En ole mikään virkkaaja. Saispa vain neuloa! (Miksi mä aina välillä virkkaan? Miksi?)

Jotain keväisen iloisen näköistä syntyy myös. Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkän tauon jälkeen eilen virkkailin kolme nauhaa ketjusilmukkaa. Oviverho on tullut luvattua synttäriksi (18.4.) Kuopukselle. Huoh.

494694.jpg

Vilautan nyt sitä maskottiprojektiakin kun sen värit on niin ajankohtaiset. (Huh mitkä sävyt. Ja akryyliä!) En usko, että tuosta koskaan tulee mitään. Enkä enempää kerro.

494700.jpg

(Puikot törröttää tuossa ihan huvikseen pitämässä noita kikkareita tallessa.)

Project Spectrum: huhti-touko (Edit: ei todellakaan enää kesäkuu). Väreinä vihreä, pinkki (tulkitsen: kaikki vaaleanpunaiset) ja keltainen. Eikös se näin ollut?

494703.jpg

Lempiväriä vihreää (toinen olisi se oranssi, toim. huom.) löytyi sen verran, että muutama kerä unohtui kuvasta ja esiintyvät 'tyttövärien' kanssa seuraavassa kuvassa. Muut langat ovat 'vapaita', mutta vasemmassa reunassa iso pallero edustaa niitä keriä Rowanspun DK:ta, jotka toivottavasti joskus on vielä Sherborne Abbey. (Sen kanssa onkin murheita. Lanka on katkennut pariin otteeseen valmiista neuleesta, enkä viitsisi purkaa ja tehdä uusiksi, kun kerroksella on kiljoona silmää.)

494688.jpg

Taas kai on tunnustettava taulukosta puuttuva ostos: suomensaksakaupasta ostettua Colorado-pätkävärjättyä puuvillalankaa 600 g, pussissa köllivät yläreunassa. Yhteispotrettiin niistä kuoriutui vain yksi kerä. No kun oli se tili. Ja nyt onkin sitten rahat loppu, mutta enempi laskupinon laihduttamisen takia kylläkin. Ei olleet kalliita nuo langat, mutta ei olisi ollut pakko ostaa niitäkään. Ryhmäkuva tässä muistuttakoon minua siitä, että tämän PS-jakson aikana ei oikeastaan tarvitse ostaa lankaa ollenkaan. Olisikohan tässä ihan itsekseen lankalaihiksella jonkin aikaa? (Heh. Niinkuin onnistuisikin. Voin kuitenkin tarkkailla tilannetta. Ostoksethan on maaliskuussa tehtyjä.)

494682.jpg

Palkinnoksi kaikille, jotka jaksoivat tänne asti.

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ 2007!

494705.jpg

PS Taisin keksiä tänään kuka on mun Salainen Neuleystävä...

pps Tahtoisin kirjoittaa masennuspohdintoja. Ehkä kirjoitan, ehkä en.