Kirjoneuleet eteni tuskaisen hitaasti pitkin syksyä vaikka malli oli ihQ. Ihan oikeasti ostin eri värejä Floricaa, ja luulin neulovani näitä joka lapselle! Joopa. Ensinnäkin tälläkin ohuella langalla tulee isot päällilapaset ja toisekseen tämä oli hidas projekti aivan osaamiseni äärirajoilla. Vaikka olen tehnyt ennenkin kirjoneuletta, jostain syystä tähän pariin tuli hämmästyspaljon virheitä. Neuloin näitä lokakuun lopulta jouluviikolle asti. Silmukoita on läkähdyttävät 80. Puikot oli 2,75 mm, Novitan Floricaa mustana ja keltaisena yhteensä 77 g. Lanka halkeili, silmukoita tippui, vaikka mitä kummaa. Vaan ohje oli selkeä ja malli kaunis. Esikoiselle meni.

Peukuissakin on pienet pöllöset.

 

Messuilta tuli intoa paksuihin lapasiin ja Kuopus halusi yhteistyötä eli tehdä huovuttaen koristeita. Jo messulauantain iltana teimme nämä Mummun lapaset.

Lankana Cascade 220, puikot 4 mm, 40 s, peruslapanen peukalokiilalla. Menekki 65 g. Ketunpäät.

Äidin miehelle samoilla spekseillä, samasta langasta vihreänä pikkuisen isommat lapaset. 73 g. Tässä vielä ilman koristeita.

Koristeita piti odottaa aika kauan, ja sitten kävi vähän vanhanaikaisesti eli toinen kissanpää on vahingossa kämmenpuolella. Tuta käyttänee silti ilolla.

(Haasteelliset kuvata vuoden pimeimpään aikaan.)

 

Kummallinen joulu. Kolme neulottua lahjaa. Ei ensimmäistäkään sukkaa.