Lanka tulee langan luo. Tampereellekin on avattu Lankamaailma. Kävin eilen. Sukkalangoissa on paljon Gjestalin peruslankoja, hyvät värivalikoimat. Plussaa, että akryylilangat ja virkkauslangat on omissa hyllyissään, että voi hyvin keskittyä sukkalankahyllyyn, villalankoihin ja muihin luonnonkuituihin.

Voi olla että ostin sukkatarpeiksi Gjestalin Jannea, Maijaa, Safiria ja Siljaa kutakin kaksi kerää (hinnat 50 g kerille 1,20 - 2 e). Kaupan päälle sain Raggegarnia kaksi kerää (avajaistarjous jos ostaa yli kympillä). Muista kuiduista tuli into ja hinku tehdä itselle uuden väriset eli tummat turkoosit huivi ja hanskat. Ostin alpakka-merino-silkki -ihanuutta (Hjertegarnin) neljä kerää (5,50 e kpl). Aloitin jo innolla Pavonis-huivia. Myssykin ois kiva, täytyykö hakea lisää lankaa?

On mulla maaninen neuleintokin päällä, että tuskin lankaostokset ihan hukkaan menee. Olen saanut syyskuun aikana valmiiksi 3 aikuisten sukat ja 4 pienet sukat sekä eilen yhdet kämmekkäät. Tartuin itseäni niskasta, kun kaksi valmentajaa on vailla Takut-kämmekkäitä ja tein jo toiset, vielä pitäisi yhdet. (Mun on niin vaikea neuloa sinistä väriä!) Lisäksi tartuin toimeen ja otin jatkokäsittelyyn Okapi-sukat. Olen heitellyt keskeneräistä sukkaa kassiin ja hyllyn päälle ilman kässäpussia. Langat oli solmussa ja kolme puikkoa irronnut. Nyt sain ekan sukan valmiiksi ja toinen on tulossa. Teen valmiiksi ennen kuin aloitan uusia sukkia! Lisäksi tahdon valmiiksi melkein valmiit Fabel-sukat. Näitä kaksia keskeneräisiä sukkia yhdistää runsas silmukkamäärä (64 ja 68!) sekä 2,25 mm puikot eli hidasta on valmistumisen kanssa.

Neulotuttaa, menen sohvaan neulomaan. Tulee koti-ilta. Olin lukenut kutsun väärin, ja olisin mennyt kuukautta liian aikaisin illanviettoon. Lisäksi olisi ollut agilityharkat, mutta Koira on oksennustaudissa. Ehtiipä neulomaan.

Ai niin. Huomenna perjantaina 17.9. Tampereen Tulliklubilla esiintyy Tellus-kuoro. Laulamme kuusi tangoa. Esiintymisaika 20.30-21 ja liput ovelta 15 egee. Tervetulemast. Samassa konsertissa ja samalla lipulla Finngips.