Ettei vain vanhat valmistuisi, aloitan uutta. Niinpä niin...

Unohdin kokonaan (!) viimeksi, että aloitin kuin aloitinkin päästäisenä Kuopukselle Samos-paitaa. Tein kahtena iltana, ja nyt jatkoin vielä yhtenä. Eli kolmen illan saldo on: miehusta kainaloissa asti ja hihoista molemmat juuri ja juuri aloitettu (about viisi senttiä, ellen väärin muista).

Eilen oli sitten Esikoisen luokassa Norjan matkan muistelu- ja katselmusilta. Kaikki mun käsityöt (paitsi tylsät virkkuut) on liian isoja mukaan otettaviksi, paitsi ne hihat, jotka on kilisevillä sukkapuikoilla), joten oli ihan pakko aloittaa sukkia tekemään! Katselin Sensational Socks-kirjaani ja päätin kokeilla mukavinta helppoa neuletta ja opetella samalla neulomaan sukkaa kahdella pyöröllä. (Vapaa-Valinnasta kerran otin toisen 2,5 mm lyhyen pyörön, kun halvalla sai. Ihan tätä ideaa varten.) Heti ärsytti kirjan varvasosan ohje, ja purin aloituksen + tein tavallisen kärjestä aloitetun sukan ohjeella (Ulla). Mallineule oli helppoa ja kaunista. Yöllä sitten hokasin miksi se näytti niin tutulta! Monenmoni on tehnyt niitä rinsessapipoja ja -kämmekkäitä ja samaa neulostahan niissä on. Kaunista. Tätä tulee sukkiin päällipuolelle. Lanka on SNY:ni lahjoittamaa punasävyistä ja eka sukasta on tehtynä varvas ja teräosa. Seuraavaksi teen tiimalasikantapään. Olispa kuvia. Pahana ihmisenä kirjoitan töissä, eikä ole a) neuleita, b) kameraa. Eikä saisi täällä naputellakaan. (Mutku on hetki aikaa.)

Mä päätän blogata kuvien kanssa keskeneräisiä, kun ei kerran ole valmista. Sitten joskus kotona. Tuskin tänään, kun on muita juttuja, joista postaan eri otsikolla pienen ilmoituksen.