1463687.jpg

Opettajan huivi ei ole suuren suuri, olisiko niskasta alanipukkaan 63 cm ja alle vyyhdillinen ohuempaa Pirkka-lankaa. Ehkä virhearvio koossa kun neuloin. Olisi voinut olla isompi, mutta on tämä semmoinen kaulasopiva enivei. Mikälie puikkokoko, ehk'ä 4 mm, malli Minttumaari. Helppo neuloa, tökki vain tuo väri. (Ja nyt sitä on toinen vyyhti tähteeksi. Nyyh.) On se aina yhtä ihmeellistä kun pingottaa huivin, ja siitä tulee sellainen, sanoisinko rapea. Hieno transformaatio. Kuvasta näkyy, että meidän 'ainakin kymmenen astetta lämmintä ja sula maa' -kevät on muuttunut, ah niin tuttuun kevääntulotapaan, lumiseksi taas. Sunnuntaina kastui koiralenkillä oikein kunnolla. Kylmänkylmää vesisadetta ja maassa muutama sentti vesiloskaa. Tänä aamuna taas lunta. Yöksis.

1463686.jpg

Kuopuksen sukat on olleet valmiit jo viikon. Ne on jo hieman harmaantuneet (siis likaistuneet) ja kummallisesti kantapään kohdalta löpsähtäneet, mutta muuten ok. Puikot oli 2,5 m. Sovittamalla ja soveltamalla tehty, kärjestä alkaen, kantapäässä vinkkiä Brego-sukista (jalkapohjassa ainaoikeinkerroksia kantapään kohdalla), silmukat pitkän matkaa 52 s, pohkeessa lisätty vähitellen 59:ään ja kavennettu takaisin. Kuopukselle sopivat, joten noin kokoa 37. Lanka OnLine Supersocke, 74 g. Väri 'hirveän räikeä'.

1463682.jpg

1463683.jpg

Kamera on yhä hukan tiellä. Olisiko sittenkin jäänyt johonkin, kun oltiin teatterissa. Sampolan vahtimestarilla siitä ei ole havaintoa, on voinut siis lähteä jonkun matkaan. Kuvat on räpistelty työpaikan kameralla, otin sen viikonlopuksi lainaan.

Samaan syssyyn sitten näyttiä niistä viimeksi Saksasta tilatuista langoista. Näistä tulee sukkia, minun ja ehkä vähän muidenkin tekemänä...

1463678.jpg

1463681.jpg

Ekassa satsissa on muutama aivan liian hailakka. Tykkään enemmän tuosta afrikkalaisesta värisortimentista. Mukana myös yksi Meilenweit, muut siis OnLinen eri väriyhdistelmiä. Pari rinkiin kuulumatonta on sitten nuo Stepit. Lupaavan väriset, jos ei nuo pilkut käyttäydy tuhmasti.

1463679.jpg