Pöh kun en voi näyttää kuvia sukista joita tein / teen. Kahdet sukat yritän saada tulemaan Austerman Stepistä. Ekat on valmiit ja toisista tulee varmuuden vuoksi ihan nilkkasukat unikäyttöön. Jälkimmäisen parin ekasta on kantapää tehty. Oli ihan hassua aloittaa varresta, kun en ole niin tehnyt kuin joskus viime vuonna jos silloinkaan. Molemmat parit siis menossa lahjaksi, joten hyshys niistä nyt vielä.

Myssyviikot jatkuu, ja siihen sopii netistä bongaamani huippuhieno tytön pipo! Ihanan värikäs ja hauska! Kyllä on iloa tuosta neuleblogilistasta, kun vain rohkeasti klikkailee uusiin tuttavuuksiin ihan randomina. Löytää vaikka mitä mukavaa!

Menen villiksi ja ihan höpsöksi aina tähän aikaan vuodesta. Vasta vapautuneet vedet ja hiirenkorvat ovat ihaninta mitä luonnossa on! Nyt kun tuli viileää heti ensimmäisten hiirenkorvien jälkeen (bongasin kotinurkilla ensimmäiset ennätysaikaisin eli 25.4.), on tämä ihanuus pitkittynyt. Ei ole kevään voittanutta! Aah ja oih! Lapset on ihan kyllästyneet, kun äiti aina keväällä 'ähkii' ja voihkii ihastuksesta...

hiirenkorva.jpg

Menin muuten huutamaan eBayn Deedles Shopista puikkoja... Huhhuh. Kohta niitä sitten on. Toivottavasti on edes jonkinmoista laatua. Pakko mun oli: Koira söi (!) yhtenä päivänä mun 2,5 mm sukkiksista kolme! Hankin joitakuita sukkapuikkoja ja pyöröjä...

(Vuorelmasta tilasin värikarttojen lisäksi muutamat Addit. Khrm.)

Mistä tietää että tilipäivä oli hiljattain? Rahat ei ole vielä loppuneet. Eipä kauaa kestä. Ei nämä ostokset kyllä olleet kalliitakaan. Minusta.