Kuten otsikkokin kertoo, on tänään ollut Hyvä Päivä! Aluksi sain nukkua sikapitkään eli kymmeneen (ja himpun yli), ja Koira oli pidättänyt koko sen ajan. Kerittiin ulos.

Sitten sain kunnian olla kummina Puolison kanssa serkulleni S:lle. S:n kastetilaisuus oli pieni ja miellyttävä. Samalla kastettiin hänen isosiskonsa, isompi S. Ikää näillä lapsilla on jo 'melkein 10' ja 14 v. Kumpikaan ei itkenyt, kun kastettiin. ;-)

Poukkaisimme Keskilapsen kanssa metsään kera Koiran. Oli tarkoitus väsyttää Koiraa ennen tokoa ja katsastaa josko niitä himputin rillejä näkyisi. Sanoin juuri, että eihän niitä voi millään löytää, kun Keskilapsi kumartui, noukki lasit ja totesi: "Tässähän nämä on." Ihan käsittämätön mäihä! Keskellä metsää, jossa oli kävellyt jälkien mukaan paljonkin väkeä.

267387.jpg

Vielä aloitettiin uusiksi tokoharrastus. Tai Keskilapsi oli ensimmäistä kertaa ja Koirakin monen kuukauden tauon jälkeen. Ennakkoluuloista viis: tytöillä meni loistavasti!

Kyllä tässä on iloa kerrakseen. Jatkuisi vain vielä huomiselle asti, ja saisin kuulla saavani sen työn.

(Näin kyllä unta, että olin ostanut ihan järkyttävän huonon auton, ja sitten sain kuulla, etten edes saa sitä duunia. Siinä sitten harmittelin, että ostin sen kaaran ihan turhaan.)