Ammalla ei ole blogia, joten tässä kuva siitä mitä laitoin postiin. Kyseessä siis taannoinen kymppitonnin arvonta.

623720.jpg

Maalattu silkkihuivi, kirja ja vähän makeaa. Amman lempivärit ovat punainen ja vaaleanpunainen, mutta kuulemma kaikki värit innostavat. En sitten malttanut olla lisäämättä oranssia...

Saman tien muutama muukin silkkihuivikuva. Tämä on siis se aikaisemmin mainittu 'projekti'...

623730.jpg

Vaaleanpunaisin on siis Amman. Vihreä-keltainen meni eskariopelle ja sini-violetti on viimeisessä SNY-paketissa lähtenyt Auralle. Kunhan ehdin, teen varmaan SNY-touhuista oman sivun. (Ehtisinkin!)

Seuraavassa kuvassa luuraa pari pikakuvattua opettajien huivia. Sellofaaniin käärittiin, ja lahja'naruna' käytettiin omalta SNY:ltä saatua lankaa. Tahtoisin itselleni tuollaisen kuin tuo keskimmäinen...

634708.jpg

Itse kirjoittamani kommenttivastauksen siirrän tähän, jos vaikka joku muukin innostuisi maalailemaan näitä huiveja.

Projekti on silkkihuivin maalausta. Musta muovi on vain suojana, märkä huivi 'taiteellisesti' rytätty ja maalattu siveltimellä 'vapaasti' lämpökiinnitteisillä silkkiväreillä ja viimeisenä päälle ripoteltu merisuolaa. Myöhemmin odotetaan että kuivuu (mieluusti pari päivää), rapistellaan suola pois, paistetaan leivinpaperin päällä uunissa 140 asteessa noin 20 minuuttia, pestään marseillesaippualla (tms) viileällä vedellä, huuhdellaan hyvin ja silitetään. Ja ihania tulee! Aina! Ja mikä ihaninta, lapset tekee yhtä hienoja tai hienompia kuin aikuset. Olen tehnyt 2-38 vuotiaiden kanssa näitä. (Koululaiset vie kevätjuhlaan opettajalle.)

Olen yli viikon tauon jälkeen ehtinyt ja jaksanut neuloakin. Muutaman ufon muutin fufoiksi. Niistä tuolla ufo-fufosivulla kuvat ja edit-tekstit punaisella jotta erottuu.