Hei, kuulkaa, eihän arpajaisvoitot näin runsaita ole, eihän?! Jäi eilen vahingossa postit hakematta, ja oli sitten mukava aamu kun lehdenhaun lisukkeena oli Puoliso saanut keittiöön haettua muutakin.

952138.jpg

Nyt sen lisäksi että ollaan jouduttu keinovalaistujen kuvien puolivuotiseen kurimukseen, omaa jännitystään tuo lisäksi salaa töissä kuvaaminen. En kai mä väärinkäytä työaikaa blogijuttuihin, en kai.

Kurjuuden maksimoimiseksi nautiskeluhetkeni. Toisen ihmisen neulomat KAUNIIT  ja SOPIVAT sukat jalassa. Eli kurjuus on se 'kuvaa oma jalkasi vaikka näytät norsulta etkä saa kunnon kuvakulmaa'.

952139.jpg

Jaywalkerit. Hienonhienot. Mun omat! Floricasta Klikli suositteli tehtäväksi Ruska-sormikkaita, ja taidanpa toden totta toteuttaa suosituksen. On mun oma paras väri. Silittelin viimeksi Anttilassa tätä. (On tämä langaton lokakuu, tää on lahja!) Vaalealle langalle oli mehut.Mukavaa puuhastelua tiedossa.

Kortti söpö ja suklaa on varattu mulle yksityiskäyttöön työpaikan lounaiden jälkiruuiksi. Näin juuri päätin.

Alareunaan lisään projektikuvan. Eikös tule aika kaunis yhdistelmä Novitan Jussista ja Rellanan sukkalangasta kun neuloo yhdessä? (Lasken silmukoita, mittaan koiraa, lasken, neulon, suunnittelen, lasken... Kivaa vaihteeksi tehdä ilman valmisohjetta.)

952141.jpg