Sari voitti! En lähetä kämmekkäitä, vaikka Sari sellaiset toivoikin... Tervehdyksen sisällön olin miettinyt jo ennen arvontaa. Kun sitten Kuopus poimi printatuista kommenteista Sarin nimen, ja menin katsomaan mitä hänen sivuiltaan löytyy, hämmennyin. Kunhan saan terveiset valmiiksi ja postiin (ja Sari kuittaa ne saaneensa), voin kertoa miksi. Kirjetyyppinen posti on lähdössä. Onnea, Sari! Kiva kun vierailit ja jätit puumerkkisi.

Iso juttu tänään oli autokauppa! (Vih-doin-kin oma auto! Ts. talouteemme toinen auto.) Puoliso oli löytänyt mieleisensä ja haki minut koeajolla töistä. Mentiin autokauppaan ja eikun ostamaan! Nyt 'mulla' on Citroen Xsara Break 2,0 HDi. Naistenkielellä Harmaa-Saara on grafiitinharmaa dieselfarkku. Käyttöönottovuosi 2001, ajettu 148 tkm. Webasto eli mikälie ihana lämmitin on, ja ilmastointi samoin. Ihana ajaa meidän bensa-Toyotaan verrattuna, hassun alhaalla vain on penkit. Olen pitkänä mieltynyt istumaan korkealla. Kelpo peli! Kyllä on hyvä mieli. Iloisesti kävin ruokakaupat ja hain Esikoisen harrastamasta.

Huomenna on ensimmäinen työpäivä uudessa paikassa, ja pääsen paikalle omalla autolla. Ennenkaikkea saan Kuopuksen eskariin helposti ja nopeasti. Työmatka viisinkertaistui ja voin käytännössä lähteä kaksikymmentä minuuttia myöhemmin kuin bussilla kulkiessa. Kirjastosta vielä hommasin äänikirjoja työmatkoja varten. Aamulla Sinuhe Egyptiläinen kehiin, jee. (No, neuloa ei ajaessa voi.)

Lisähuomautus: Puoliso varmaan ajaa tuolla farmarilla enempi kuin minä, koska hänellä on vielä pitemmät työmatkat.  (Mulla 20-25 km per suunta, Puolisolla juuri nyt noin 50.) Sen verran on polttoainehinnoissa eroa, että kannattaa miettiä kumpi ottaa kumman. Kyllä sen Saaran puikkoihin molemmat pääsee ja kiva se on tuo toinenkin perheen kaara. (Toyota Corolla Verso Sol, 2002, atsteekin kulta tms on värin nimi.)

Vielä pitäisi hiukset värjätä tänä iltana. Värihän ei ole virallisesti oranssi, vaan vahva vaalea kupari. Reagoin jännitykseen unettomuudella, mutta ensi yönä varmaan nukun, nimittäin viime yönä en nukkunut ollenkaan! (Liian moni tietää miltä tuntuu, kun makaa pimeässä 3-4 tuntia ja kääntää kylkeä, eikä uni tule.)