Ilahdutukset tänään:

Ihanaa: Puoliso soitti kalukaupasta, ja sanoi tilaavansa Tempur-sijauspatjan meille. Vanha petari on todella lässähtänyt ja kamala. Lisäksi tarttuu kuulemma mukaan sängynpääty meille. Ollaankin oltu ihan vain runkopatjoilla tähän asti. Kivakiva.

TEMPUR

Aamuherätyskin oli mukava ja virkisti ihmeesti. Herätystä sammutellessa löysin tekstarin Usasta. Ystävät tulevat marraskuun lopulla Suomeen asumaan taas! Jes! Heidän perheensä työasiatkin kuulostivat eräästä syystä mieluisilta. En voi nyt kertoa... Meillä Kuopus on onnessaan! Superhypertärkeä ystävä palaa kolmen vuoden komennukselta kotimaahan.

Maisematkin oli niin kauniit kirpeän kuulaana aamuna. Välillä Näsijärvi näytti tyyneltä, välillä oli laineenvirettä, toisinaan kauniita usvahahtuja. Olin oikeastaan onnellinen.

Huomaatteko: olen paranemaan päin! Jo oli aikakin!!!

Harmistukset eiliseltä, oli ihan selvästi 13. päivä:

Esikoinen kupsahti maahan kun kaveri kyytsäsi pyörällä. Polvessa haava.

Keskilapsi koversi taltalla käteensä (ei pahaa jälkeä), sai jalkkismatsissa ensin kovan latauksen mahaan, toisessa erässä naamaan. Auts.

Kuopus paleli ja kärsi pissahädästä jalkapalloyleisönä niin, että pelinautinto ei ollut ihmeempi. Lisäksi putosi illalla portaista - ei pahasti kuitenkaan.

Lisäys tänään: Pudotin töissä täyden kahvikupin lattialle. Oma muki meni rikki.