Ekaks ettei unohdu: Kiitos, Katri, kun annat mulle leikisti rahaa eli tuet mun harrastuksia.

1851793.jpg

Tää menee nyt kaikille blogikavereille!! Älkää vaan kukaan lopettako bloggaamista, musta on sikakivaa, kun saan teidän blogeja lukea, vaikka en saa aikaiseksi valita kenelle tätä kierrättäisin. Kurkatkaa idea Katrin hauskasta parson- ja käsityöblogista, jos ei ole vielä tuttu. (Vähänkö on ihania ne Remu ja Tuikku, ja kauniita on käsityötkin.)

Tokaks. Juhliminen on mielettömän ihanaa. Enkä tarkota (tällä kertaa ainakaan) väsyttävää ryypiskelyä, vaan juhlavaa, arjesta nostavaa iloista toimintaa. Sain Äidiltä miehineen 40 v- (tai 18, tai 25, vai kuis vanhoja naiset yleensä on) lahjaksi oman Äidin seuraa kokonaiseksi viikonlopuksi Naantalin Kylpylässä. Puhuttiin ehkä kymmenen vuoden puhumattomat jutut sujuvasti, liottiin vesissä, syötiin sikahyvin, myös taivaallisen hyvin työkaverin suosittelemassa Kala-Trapissa. Käytiin kävelyillä, kaffiteltiin kaakkupalojen kera, vähän jopa shoppailtiin. Mummu tahtoi myös antaa lahjan ja sain valita jonkun hoidon kylpylässä. En tarkota mitään Hidalgo Babloa, vaan ihan rentouttavan oikean Hoidon otin: shiatsun. Olipa se miellyttävä! Mulla oli siis huippuviikonloppu. (Juuei ole elokuussa synttäri, mutta nyt oli lahjan aika. Merkkipäivähän oli jo heinäkuussa.) Kiitos ja vilkutukset Hyväkylän suuntaan!!

Kolkiks. Koirasta on huolta. Huomenna eläinlääkäriin, toivottavasti selvitään säikähdyksellä. Olisi painajaismainen yhdistelmä, jos olisi uusi, riehakas pentu ja äkillisesti leikkaukseen joutunut vanhempi rouva. Eipä maalailla mitään kuvia seinille. Huomenna toivottavasti tiedetään enemmän.

Nelkiks. (Khrm. Upeeta epäsuomee.) Tein käsitöitä viime viikollakin. En oo punninnu, en kuvannu, mutta yks koiranpaita ja yhdet palmikkaat olis kun vaan päättelis langanpäät. Perästä kuuluu jne.