Sain tänään toisen pakettini. Olipa siinä paljon kaikkea! Kylläpä ilahduin! Oli ollut töissä kova kiire ja tohina pari pitkää päivää (tuli isoja pomoja vieraiksi) ja olin tänään suoraan työjuhlan päälle vanhempainillassa. (Eilen illalla olin Esikoisen teatteriesitystä katsomassa!)  Kotona lapset innokkaasti esittelivät pakettia, ja kehottivat avaamaan.

Ensimmäiseksi paljastui (SNY:n itse ompelema?) kaunis kangaskassi, johon kaikki muu ihanuus oli piilotettu. Kasseja tarvitaan aina, tähän voin laittaa käsityön, kun otan sen mukaan.

462790.jpg

(Mistäs tiesitkin, että viime viikon aikana olen pudottanut silmukat sukasta moneen kertaan, kun en ole jaksanut penkoa mistään pussukkaa ja käsityö on ollut kaiken rojun seassa kassissa ihan sinällään. Oletkos todella täältä kotoisin ja kyttäät minua.) Tästä oivaa aasinsiltaa suoraan korttisi tekstiin (heh, jos ei olla läheisiä tuttuja oikeasti, et tiedäkään miten hyvin tämä osuu ja uppoaa).

462783.jpg

Olen kortin kanssa samaa mieltä. Siis olen missikisoihin lähes valmis. Siivoan (todella) harvoin.

Ja sitten sain hauskuutta ja hupaa, toimintatarvikkeita:

kolme kerää Havaijia, kerän Malibua ja sukkalankaa, joka pitää ohjeen mukaan käyttää omiin sukkiin. Vihjekin tuli, että mistä kaukaa lanka on matkustanut. Sitten Rouva Oranssille saapui oranssit puikot kokoa 4,5 mm (hauskat!) ja silmukkamerkkejä, jotka tulevat tositarpeeseen. Yhdessä työssä on hiuslenkkejä merkkeinä ja toisessa lankarenksuja. Nyt on kunnon vehkeitä. Kuvasta tarkkaavaiset huomaavat, että mun uudessa kassissani oli toisella puolella myös kuva. Yhdellä puolella ruusu, toisella sydänkuvio. Hieno on!

462781.jpg

Epäilen vakavasti, että Salainen Neuleystäväni käyttää enemmän rahaa lahjomiseeni kuin kuuluisi. Tai ehkä hän on taitava ja kekseliäs ja antelias ja kaikin puolin mukava ihan muuten vain. Siis molempia ja kaikkea. Kiitos! Olet hyvä ystävä.

Jaa juu ja hyvää suklaatakin sai. Tytöt kyseli aionko jakaa sen... Ehkä, vaikka onkin herkkua. On likatkin kivoja typyjä. Kun olin sairaana ja monena iltana kun muuten väsytti, ovat ulkoiluttaneet Koiraa ja lukeneet Kuopukselle iltalukuja ja muuta avustavaa. Tykkään niistä oikeesti. Siis lapsista. (Ja suklaasta. Edellisen paketin tumman suklaan söin lopulta ihan yksin.)

Ekan paketin langoista saan varmaan jonain päivänä itselleni sormikkaat. (?) En ole ehtinyt, enkä liian hätäisesti halunnut, niitä vielä tekemään. Tämän sukkalangan säästelen aarteena myös. Noille kesäisille mietin kovasti käyttökohdetta. Kaksi lasta niitä jo himoitsi. En ole tuollaista Havaijin tyyppistä (tikapuulankaa??) ennen käyttänytkään. Hmm. Mietintämyssyä päähän. Ehdotuksia saa laittaa!

(P.S. Pitäisi päivittää tuo lankasivu ja tehdä se puikkotaulukko. Ei ehdi. Nukkumaan! Esikoinen lähtee Norjaan perjantaina eikä sukat ole vieläkään valmiit! Kotitöitäkin olisi ihan himmelisti. Huuuuuh.)