Nyt se on tunnustettava lopullisesti, koska on pieni, pikainen paniikki. En ole koskaan pingottanut sukkia. En höyrytellyt, en edes kastellut (ennen käyttöä). Suoraan vain puikoilta jalkoihin. Ehkä kuitenkin langanpäät saan juuri ja juuri pääteltyä jonnekin ruttuun.

Nyt on kolme ja puoli Step-sukkaa (lyhytvartisia unisukkia) valmiina. Ovat vähän naftia kokoa, vaikka pikkuisiin naisjalkoihin (toiset 37/38 ja toiset 35/36) ovatkin tarkotetut, eikä meidän perheestä löydy sopivaa sovitusjalkaa niille. (Eikä siis kuvausjalkaakaan...) Kuopuksen jalka on vielä vähän liian pieni ja muilla on isommat jalat.

Ollapa nyt sellaiset vanerisukkapingottimet, mitä joissain sukkakirjoissa näkyy! Jokaista kokoa tietenkin! Puujalka... hih, hih.

Mitäs te oikein teette sukille neulomisen jälkeen. Höyrytätte? Miten? Mä tahtoisin saada vähän siistimmäksi noita pitsejä ja varsinkin sileitä osia, ja ehkä himpun venytettyä teriä pituussuuntaan. Tekee melkein mieli laittaa kostea sukka vähäksi aikaa tuohon (Keskilapsen) 39 jalkaan, joka on mallinukkena esiintynyt blogissa ennenkin. Ainakin nuo isommat. Plääh.

Sukat olisi hyvä saada postiin huomenna tai viimeistään ylihuomenna. Nyt se mutsi arvaa, jos se lukee tätä, mutta minkäs teet. Kuvat laitan ainakin jälkikäteen. (Kun en nyt heittäisi postiin kuvaamatta. Jotenkin sopisi mun hössötyyliin.)