Terhojen ohje ei valitettavasti kaikilla selaimilla ja koneksilla näy. Onneksi sain apuja, sillä halusin yllättää yhden ystävän tänäkin vuonna jollain neulotulla ja tein sitten nämä. EDIT: Ongelma on korjattu, näkyy!! Hymy

Nalle Colori violettia (joka ei vaan lopu vaikka kuinka neuloo) 63 g, joka siis on ensimmäinen Lankahamsterituotos. Puikot oli 2,75 mm KnitPicksit. Aika paljon työmatkoilla tikuteltua, ja kahdessa vanhempainillassa. Voin muuten sanoa, että kolme vanhempainiltaa viikossa on paljon, kun oli vielä ensimmäinen kokonainen työviikko uudessa työssä. Parina päivänä sitten nukuinkin töiden jälkeen päikkärit.

Muuten olen neulonut, neulonut, neulonut suurella innolla Owls-villapaitaa. Ainoa varastoni lanka joka malliin sopi, oli seitsemän veljestä kaksinkerroin. Sitä sitten, kun Lankahamsterihan ei lankaa saa ostaa. Torstai-iltana aloitin, nyt on vartalo lähellä kainaloita ja molempia hihoja neulottuna noin kymmenen senttiä. Kyllä se helmikuussa valmistuu, vaikka kesken on yhtä aikaa Revontuli (raukka jäi jalkoihin, kun villapaita rupesi kiljumaan puikoille) ja työmatkaneuleena Rise and Shine -sukat. Kyllä neulominen on kivaa! Sillä saa pään nollattua niin mainiosti.

Koirien kanssa on ollut kivaa agilityssä. Molemmat edistyy mun kanssa selvästi. Jes.

Käveltykin on mukava määrä ja tänään leivottiin Kuopuksen kans munkkeja. Elämä hymyilee.