Vahva vaalea kupari. Voin sanoa, että olipahan taas juurikasvu, mutta taas on värjätty. Omalta tuntuu. Mietin vain päänahkaa kurkistellessa, että mahdankohan olla harmaantunut. Pitäisikö välillä olla värjäämättä, että tietäisi.

Lisää aiheesta, että tietäisi. Toivottavasti tosiaan on vain poissulkemassa nämä reuma- ja kihtitestit. Verta ja kuvia on tänään aamusella otettu. Kysyn messutyökeikan jälkeen tuloksia eli perjantakina. Käynti sinänsä oli taas mielenkiintoinen. Viime viikolla ohjeistettiin, että ei ajanvarausta, mutta ilmottautua pitää. Ei kuulemma yleensä mene pitkään aamulla. No. Respassa sitten annettiin ajanvarausajat, ja röntgen kahden tunnin päähän! Onneksi en lähtenyt kiukuissani pois, vaan sävyisästi jäin odottamaan, ja reilun puolen tunnin päästä olinkin päässyt molemmista, sekä labrasta että röngenistä ulos.

Polvi ja kädet kiukuttelee. Kädet ei tykänneet kun kaivelin taivutetulla metalliputkella sadevesikouruja tyhjiksi pudonneista lehdistä ja havuista. Käytiin laittamassa Puolison entistä kotitaloa talviteloille. Vesijohdot tyhjiksi ja vedentulo poikki. Leikattiin kuusiaidasta haudoille havuja jne. Appi oli aika väsynyt, kun oli mukana ja vähän käytteli pensasaitaleikkuria (taimikäseon). Apella on ikää ja tänä vuonna ollut infarktit heinä-, elo- ja syyskuussa. Pelotteli meitä että lokakuussakin voisi tulla...

Nyt työntekoon. Tämä laskettakoon kaffipaussiksi. On pikku kiireitä, kun olen sitten kolme päivää Helsingissä. (Ja Menitaan en mene, niinkuin viimeksi lipsahti.)

(Lapset ja Koira on mummulla syyslomalla. Vähän on ikävä. Tein viikonloppuneuleina joulujutskia.)

Ai niin: kävin sitten Lidlissä. Ihminen on niin heikko.