(Kesken linkittelyn netti pätkii. Jätän kesken ja yritän julkaista. Toivottavasti ei pölähdä bittien mustaan aukkoon koko postaus. Linkityksiä siis uupuu.)

Olen yrittänyt hamsteroida, mutta taisin pudota epäviralliseen luokkaan, koska olen saanut lahjaksi lankaa. Aion silti neuloskella varastolankoja tämän kuun ja pidättäytyä lankaostoksista koko helmikuun. En jaksa murehtia, jos putosin Lankahamstereista niin mukavaa oli saada suklaan lisäksi lankaa. Sekä Sny että Virve ovat muistaneet minua lankalahjoin. Niistä kuvan kanssa, kun ehdin. (Ja jos muistan.) Teeteen vihreä alpakka muuttunee vihreän takkini pariksi Koolhaas-pipoksi ja oranssinruskeat Sisut kuiskivat hanskoista, vaikka kortissa luki että sukat! Saapa nähdä... KIITOS ihanat ihmiset! Postit ovat olleet mieluisia.

Aloitin hamsterimeiningit kaivamalla esiin oranssit lankani. Kuvassa ei tahallisesti ole mukana yhdet oranssit villatakkilangat eikä kuvaan ehtinyt postista pölähtänyt tammikuussa ostettu virolainen villa. 1291826.jpg

Päätin tehdä tässä kuussa itselleni oransseja asusteita. Sitä vartenhan olen näitä 'säästellyt'. "Teen kun joskus on aikaa..." Aloitettu on, mutta olen kyllä ollut vähän syrjäpoluillakin tässä asiassa.

Tein Novitan baskeriohjeella piposen ja lapaset suomalaisesta Pirtin kehräämön villasta. Palmikko vain on matalampi, muuten silmukat ja kaikki ohjeen mukaisesti.

1291840.jpg

Käytössä on olleet ja mieleiset! Sitten sain ihanaa yllätyspostia! Tarja (Sukkaa pukkaasta) tahtoi antaa myöhästyneen joululahjan / ennakoidun ystävänpäivälahjan! Sain samasta langasta, jota olin juuri Annelta tilannut, tehdyn aivan ihanan Shetland Triangelin! Siis IHQ! Ettäs joku tekee mulle tuollaisen!!! Aivan mahtavaa! Sopii näihin asusteisiin. Toisessa kuvassa oma lankavyyhti, toisessa uusi huivi omien asusteiden kanssa.

1291843.jpg

1291842.jpg

Huivi myös on ollut paljon käytössä, sekä ulkona takin kanssa että töissä t-paidan päällä. Kehuja siitä on tullut erityisesti työtovereilta. Myssykän ja lapasten lankaa jäi. Niistä on tulollaan en pointet. Mullemullemulleitelle!

Sitten tuli osasto korallinvärinen harhapolku. Löysin nimittäin eräänä päivänä halvalla vaaleanpunaisen duffelitakin Kuopukselle kirpparilta. Tulipa mieleen käyttää joskus arpajaisvoittoina saamiani lankoja asusteisiin. Korallinväriset Garnstudion Butterflyt pääsivät ensin koukulle salomoninsolmuiksi. Pipoksi oli liian ohutta ja höttöä ja keinokuituista, mutta yllätin itseni ottamalla toiseksi langaksi kerän Novitan Malibua, ja sitten tein ribbipipon näistä kahdesta. Kuvat on nyt vielä vaiheessa.

Toinen sivupolku on sitten asia erikseen. Ihan harkitusti hamsterikuulle otin esiin pikku pussillisen Alfaa, tummanharmaata. Pitäisi ehkä tehdä Garnstudion ohjeella bolero, ohje on ollut printattuna sitä varten jo kauan. Aloitin eilen. Olisi nopeaa, kiva lanka, kuutosen puikot, mutta: nyt vasta luin sen ohjeen ja voi vitsi: molemmissa reunoissa tapahtuu eri tahtiin koko ajan jotain, lisäyksiä ja vähennyksiä eri kerrosväleillä. En tiedä kykenenkö keskittymään mokomaan. Hmph. Lanka on nättiä, pitäisiköhän vaihtaa mallia. Esikoiselle ajattelin tarjota. (Hän sitä Red Alert Vihervaaraakin on ruvennut käyttämään. Keskilapsi hyväksyy vain villasukat, lapaset ja valikoidusti pipot.) Otti niin pattiin tuo boleron 'hankaluus', että aloitin myös River Rapids -sukkia. Kaibashirathan sain valmiiksi ja vien ne tänään yllärilahjaksi jollekulle......