Ollut ihmeellisen lämmintä. Syyskuun viimeisenä 20 astetta, lokakuun puolellakin päivällä noussut reilusti yli kymmenen. Viime viikkojen sateiden jälkeen ihanaa auringonpaistettakin. Tätä kannattaa taas muistella, kun on räntää ja pimeää.

Syyskuu meni jo. Käsityöllisesti alussa värjäilin lankoja, sitten pykäsin muutaman joululahjankin sekä osallistuin sukkasatoon (jatkuu se vielä, toistaiseksi saannokseni viisi paria sukkia ja yhdet säärystimet).

Ostin lankaakin, vaikkei pitänyt. Paljon. Ensin, kun tahdoin paksut säärystimet ja kaulurin, sitten kun sain "yhden inspiraation josta kuulette loppuvuodesta". Viimeisin villitys vie mut ihan mukanaan. Työ ja nukkuminen hidastaa ihan liikaa virkkaamista. (Kuulitte oikein, koukulla virkkaamista!)

Syyskuun saldo:

Syyskuussa valmistunut 683 g

Tennarisukat 45 g

raitasukat Pikkuveljelle 84 g

kahden puikon tossukat 45 g

Hederat 104 g

ruskeat Tähkäpää-sormikkaat 74 g

Shur'tugal -sukat 77 g

Sakset-säärystimet 254 g

Syyskuun lankaliikenne + 1 040 g

Postitettu maailmalle -400 g

Viking Vilma 200 g

Novita Tempo 500 g

Gjestal Maija 750 g

roskiin epäonnistuneita kokeiluja n. -10 g

Eniten tykkäsin itse näistä:

Ei vain ole ollut säitä käytellä. (Kerran oli aamusta mukana, mutta turhan kuumat.) EN valita, en tykkää palella.

Olispa aikaa tehdä käsitöitä. Huokaus. Nimimerkki tiskivuori ja pyykkivuori odottavat.

Olin muuten siellä väriluennolla Lankamaailmassa. Willakosmoksen Virpi Kinnunen on hyvä puhuja ja tietää väreistä, no, kaiken. Valitettavasti tekniikka prakasi, joku piuha puuttui, emmekä nähneet kuvamateriaalia. Harmi. Seurasin samalla yleisön neulomisia ja lankaostoksia. Huhhei, kun frillahuivit ja blingbling-efektilangat on kovaa sanaa. Muutama teki frillaa, ja tosi moni pysähtyi juttelemaan ja kyselemään heiltä langasta. (En ihan ymmärrä.) Jos jollakulla on intoa järjestää porukka Willakosmokseen kuulemaan Virpiä, olen innolla tulossa kertausluennolle. Suosittelen!! Virpiltä tulee (sitten joskus) väriterapiaa koskeva kirjakin. Odotellaan sitä.