Ei tuo nenäliinan kokoinen voikukkaviidakko ole mikään puutarha, mutta piha kuitenkin. Kotityöthän siinä kärsii, kun neuloo.

598627.jpg

Olen oikeasti niin flunssassa, etten tee mitään. Selälläni makaan välillä hereillä ollessa ja - - neulon. Kuvan säärystimet ovat valmiit. Lanka muistaakseni Fortissima Colori Socka Color (4 fach, joku Mexican väri). Niitä Saksasta tilattuja. Meinasin jo laittaa tämän lankavaihtariksi, mutta onneksi en, kun Esikoinen tykkäsi juuri tästä. Puikot kolmosta ja nelosta, silmukoita 48. Ei erityisen leveät, mutta pitkät, kuten tyttö pyysi. On nimittäin valmiit. Minusta paljon kauniimpi neulottuna kuin kerällä. (Kuvassa aurinko ylivalottanut.) Langassa oli pari ylläriä, kun joku väriaihe olikin jäänyt välistä, ja mustavalkoiset käyttäytyy oikullisesti, mutta mulle tuo on ihan sopivaa. Katson riittäisikö lopusta vielä Helmiksen pikasniikkereiksi. Tahtoisin tahallisesti kerrankin niin, ettei raidat mene samalla tavalla. Tai Esikoinen on joskus pyytänyt hänelle neulomaan jotain niin. Olisi sitten joskus melkein kuin pitkät villasukat, jos käyttää molempia yhtä aikaa, säärystimiä ja sniikkereitä, tai voi käyttää erikseen.

Nämä säärystimet olivat tänään jo tanssitunnilla. Piti lähteä mukaan autoon viemään lasta, kun 10 minuuttia ennen treenejä oli vielä yksi ribbikerros, päättely ja langanpäät hoitelematta. Autossa pikaneuloen valmiiksi... (Kun Esikoinen halusi. Vähänkö olen kiltti äiti. Sairaana vielä... Lue: huono omatunto, kun teen niin vähän kotitöitä ja olen niin vähän lasteni kanssa....)

Kivoja kommentteja on tullut arvontakirjoitelmaan. Arvonta on vielä voimassa, menkääs osallistumaan!

Ideoista: Huiveja olen tehnyt todella vähän. Jotenkin pelottaa antaa pirulle pikkusormi, vai miten sanoisinkaan. Oikeastaan huivituttaa kovasti, mutta niin paljon muutakin tekee mieli tehdä. Ehdotelkaa, ehdotelkaa...

On muuten kökkö olo. Nukkumaan on mentävä.