Tää sai niinku päähänsä, että ei aina voi nurkua ja narista kavereille vaikka sähköpostilla. Että pitää osata purkauttaa pahat olot ulos tai hehkuttaa ihanuudet jotenkin muulla tavalla. Sitten tää löysi tuttujen blogeja netistä. Pari piuhaa yhdistyi pikku päässä oranssin tukan alla ja teknisestä tumpeloudesta (ja huomattavasta suomenkielen raiskauksen uhasta) huolimatta otti ja perusti tällaisen.

Ensin piti tutkailla blogipohjia, joita löytyi ihania. Lopulta Herkuista valitsin tällaisen Sohvan, koska värit on mulle mieleiset (vaikkei turkoosi olekaan oikeaa vihreää) ja koska olisi tarkoitus tyhjätä päätä. Ikäänkuin kallonkutistajan sohvalla mutta omatoimisesti. Kiitos kovasti Herkulle!

Olen täällä anonyymisti, ja tämä kavereille tiedoksi, jos tänne tulette. Sivun nimi jo siihen viittaakin. En tahdo henkilökohtaisimpia juttujani kotisivuille, mutta se ei häiritse, että näitä yleisesti luetaan. Siispä älkää paljastako henkilöyttäni, ellen sitä itse tee. Kiitos.

Toisaalta tuo nimi tulee siitä, että kääntelen itseäni ulospäin. Ja päässä jankkaa se vanha biisi: Inside out, boy, you turn me, upside down, round and round... (Tai miten se nyt menee.) Kas kun välillä olen niin päästäni pyörällä ja sekaisin ja innostunut ja lähes maaninen. Ihan nurinkurin. Ja ylösalaisin. Ja välillä tekee mieli käpertyä ihan sisäänpäin, ja silloin varsinkin voin mahdollisesti auttaa itseäni kirjoittamalla tänne!