Arpajaisvoittoni oli mukavan yllätyksellinen. Hauskoja karkkihelmiä oli niin iso loota, että kaikki kolme tytärtä saivat kunnollisen kokoiset helminauhat väsättyä itselleen. Mulle jäi nätit kynttilät ja langat (vaaleanpunaista Violaa kaksi kerää) ja virkkuukoukku (2,5). KIITOS!

386026.jpg

Salama vähän heijastelee muovikääreistä. Pitäisköhän katsella virkkuuohjeita tuota Violaa varten. Kesäkin tulee vielä ja Kuopus tykkää vaaleanpunaisesta.

Alla Kuopuksen karkkihelmet, jotka saa syödä tänään lauantaina. Samalla kaivettiin esiin joulupukin tuomat helmipakkaukset ja tyttö inspiroitui koruntekoon. Isommat karkkia, pienemmät tavallisia helmiä.

386022.jpg

Hölmö kuva ei mene keskelle. No ei sitten.

Käsityörintamalla olen kaivellut Spectrum-lankoja. Ei ole paljoa talossa. Täytynee tehdä ihan jämälankavirityksiä tässä kuussa, ja ehkä sitten maaliskuussa kehtaa ostaa jotain lankaa. Tai olishan mulla sitä valkoista Ainoa vajaa kerä...

Teinkin jotain pikkutöitä. En voi kertoa mitä. Isompaa on puikoilla vihdoin taas se vaaleanpunainen Fifi, jonka aloitin uudelleen. Toinen kerä on alullaan. Huivin aion viedä saajalleen ystävänpäiväksi. Viikonloppuna valmistunee. On kyllä kulttuuririentoja tässä: ainakin Esikoisen tanssiesitys huomenissa.