Tilaus tuli Esikoiselta. Semmoiset sukat kuin ne sun vanhat. Kyseessä noin tusina vuotta vanhat itselle neulotut polveen ulottuvat seitsemän veljestä -sukat, joissa 2 o, 2 n ribbiä varret ja jalkaterän päällinen. Perustavaraa pitkällä varrella. Katsottiin kaikki mun langat. Ei käy. Ostettiin sitten minun antamista vaihtoehdoista (mikä tahansa Nalle tai 7v, Halpa-Hallissa kun oltiin) tytölle mieleiset vihreä Nalle Colori ja musta Nalle. Tyttö piirsi kuvan, raitoja, sukat 'eripariset' eli vastakkain asettuvat värit. Luulin ottaneeni 2,5 mm puikot tavoitteena tiiviit ja lämpimät sukat, tulevat talvikäyttöön hameen / vajaamittaisten housujen kanssa. Neuloin vahingossa 2,25 mm puikoilla sitten. Tuli erittäin tiiviit.

1371610.jpg

Yläreuna ei näy. Kuvaus toimitettu käskystäni poissaollessani. (On nää silti parhaat kuvat paristakymmenestä. Osassa oli pöly ja roskaesittelyä meidän lattialta, porraskuvien taustalla irvisteli yksi sisko...) Varressa on raitoja 13, á 10 krs. Aloitin 64 s:llä ja seitsemännessä raidassa kaventelin yhteensä 6 s. Jäi taakse 4 s nurjaa vierekkäin, ei haittaa. Loppuvaiheessa rupesi hiukka tuo ribbi kyllästyttämään. Tilauksessa olisi myös eripariset kämmekkäät (toinen musta-lilakolori, toinen musta-harmaakolori). Joskus, joskus. Nyt tekee mieli tehdä muuta välillä!

1371612.jpg

Meillä on lasten kanssa diili. Jos saa neuleen, palkkana on muutama valokuva ihan nurisematta ja valittamatta. Nää on nyt maksettu.