Edit: Lisäsin puuttuvat kuvat.

Olen saanut aloitettua KYH (KesäYön Hullutus) -neuleita yhden joka päivä. 13 aloitusta takana, 12 edessä. Muutama työ tulee vielä helposti mieleen, sellaisia jotka haluan joskus tehdä eikä ole isoja (paitsi yhden pitsihuivin aloitan, se on iso). Saa nähdä tekeekö sitten loppupuolella tiukkaa ja rupeaako ahdistamaan, kun on niin monta työtä kesken. Hyvä, että välillä jotain myös valmistuu ja etenee.

Aiemmin näytettyjen kahden valmiin lisäksi on kaksi valmista ja kaksi viimeistelyjä vailla. Pieniä, pieniä töitä. (Ei sentään virkkuukukkia, ehkä vielä niitäkin nähdään.)

KYH6: KIPUAVUT. Kipuapusilkkivillasta muhkuraiset 2o, 2n -joustimet nilkka- tai kyynerpääkokoa Äidille fibromyalgiakipuja vastaan. 35 g. Valmistui 7.6.

Muhkuraista jälkeä tulee, on sentyyppinen lanka.

KYH12: Novitan Nallesta pikkuruiset sukat, sukkapuikot 2,75 mm, 32 s, 14 g. Valmistui 12.6.

Sitten vaihekuvaa keskeneräisistä.  Enemmän tai vähemmän silmukoita.

KYH2: Keltainen Etiopia-nuttu. Ei ole juuri edistynyt. Joskus neulon töissä kahvitunnilla, jos en luo uusia silmukoita.

KYH4: Stripe Study Shawl. Oli haave saada tämä valmiiksi ennen kuin aloitan Mystic  Summer Wreathin, mutta eipä taida toteutua, ensimmäinen vihje kun julkaistaan keskiviikkona, ja torstaina ajattelin laittaa sen alulle.

KYH5: Vaaleanpunaisesta Novitan Nallesta junasukat eli Tuulan sukat. Kokoa taapero tulee, vaikka tahtoisi kokoa vauva. Hmph. Toinen valmis.

KYH7: Keltainen passipussi. Nuorisolle kaulaan lentomatkalle. 25 s, puuvillaa.

KYH8: Silkkinen hattuhuivi. Inhottavasti halkeilevaa lankaa, muuten ihanaa niinkuin silkki aina. Tämä neulevalmistui tässä koneen kanssa ährätessä, viimeistely (langanpäät ja pikkuinen niskasauma) vain puuttuu. No, huomennakin on päivä.

KYH9: Kipuavut vol2. Rannekokoa, prinsessaneuletta 40 s:llä. Alkutekijöissään, ei ole nyt ehtinyt.

KYH10: Vihreä passipussi. Puuvillalankaa, 31 s. Tämä huippusimppeli neule oli mulla käsillä, kun tapasin NeuleJulkkiksen! Tampereen Sävelen yhdessä monista konserteista olin kuoroa kuulemassa, tosi hyvää ja tasokasta kuoroa, oikein Tuomiokirkossa. Väliajalla kaivoin neuleenkuteleen esiin, ja vierustoverini ystävätär kysyi miksei hänellä ole neuletta mukana... Siispä pikatutustuminen (mitäs neulot, käytkö Ravelryssä, jne)... Istuin Handun Ilun vieressä, hänhän on pitkän linjan kuorolaisia myös. Ja oli päivällä hukannut Tampereelle johonkin pitsihuivinsa. (Eikö mulla olis voinut mitään kauniimpaa neuletta olla mukana. Vaikka aika yksinkertaisia nää kaikki mun KYH-neuleet ainakin on.)

KYH11: Vauvan mussukka-myssy Novitan Nallesta. Tämäkin neuloutui nyt illan mittaan valmiiksi, huomenissa narut ja viimeistelyt.

KYH13: Tänään tuli jo yksi paniikkialoitus, kun tahdoin mieluummin tehdä jotain valmiiksi kuin aloittaa. Tästä Novitan (Siljastako, puuvillasekoite, vähän möykkyinen) tulisi hattuhuivi, en tiedä kenelle.

[[split]]

 

Avaimenperän vielä "tarvitsen" ja muutaman vauvalahjan kavereita varten. Appiukolla olis viikon päästä synttärit, en tiedä tekisinkö jotain. Ja se pitsihuivi-KAL alkaa. Voisin vielä kurkistella lankavarastoihin tuleeko inspiraatiota. Tai sitten Villaa ylle -keräykseen noita Nalle-lankoja vähemmäksi. Eiköhän tämä tästä etene aikataulussa. Saapa nähdä mikä paniikki tulee tehdä kaikki heinäkuun loppuun mennessä valmiiksi!

Tampereen Sävel oli ihana. Mahtavia esityksiä. Kahden vuoden päästä taas.

Hoitokoira tuli eilen, on kuulemma sisäsiisti. Ensimmäisen vuorokauden saldo (sisälle): kahdet kakat, yksi oksennus ja kaksi pissaa (joista toinen mun sänkyyn). Just. Muuten kiva koira. Vähän vilkas talutettava.