Mun sukkasatoni etenee miten etenee. Kaksi paria sukkia on vaiheessa, molemmissa toinen sukka menossa. Yhdessä on kiilakavennukset tehty (varresta aloitettava), toisessa pelkät varpaat (varpaista aloitettava).

Huomasin kaipaavani "välipalatöitä". Kokeilin kahden puikon tossuja, (ohje netin arkistopalautuksista), kuulemma tunnissa tulee yksi valmiiksi. No, mulla meni tuntia ja 50 minuuttia per tossu. Tein virosta ostamastani 100 % villasta ja huovutin kevyesti koneessa. Koko on passeli noin 40, mutta pinta saisi olla huovutetumpaa. Ehkä pyöräytän vielä koneessa ja sitten venyttelen muotoonsa, kun kutistuu. 5 mm puikoilla pistelin aikuisten silmukkamäärällä. Antanen Kuopukselle, vaikka nämä on hirmuiset koirankarvamagneetit.

Eilen tuli lankalaatikosta kiljuva vaatimus päästä puikoille. Ostin keväällä onteloneuleiseen kauluriin Limaa ja sormikkaisiin Fabelia. En saanut rauhaa, koko ajan hoki mielessä että ennen tosi viileitä kelejä täytyy saada uudet, ruskeat sormikkaat itselle. Ei auttanut muu kuin ottaa 2,5 mm pyörö ja magic loopata kaksi ranneosaa Tähkäpää-sormikkaisiin (rav). Helpotti kovasti.

Kai jotain aina joskus valmistuu, vaikka on monta työtä kesken kerralla. Hulda-takkiinkin neulon muutaman kerroksen silloin tällöin. Siitä voisi ottaa vaihekuvan tsemppaukseksi itselle. Väri on niin herkku "poltetun leijonan pissan keltainen" kuten Esikoinen hassuttelee.