Ei mulla nyt ole kuvaa suklaasta jonka söin, kortista ja Teeteen vihreästä kauniista langasta, mutta kiitos vielä kerran, Virve! Tykkään!! (Arpajaisvoitto.)

Toinen kiva posti oli siis ensimmäinen tämän kevään paketti Salaiselta Neuleystävältä. Herkullista oranssihtavanruskeaa Sisua kolme kerää ja tummaa suklaata. Kortissa toivotettiin Ystävänpäivää ja muistettiin ja huomattiin myös Koiran serti! Paketissa oli siis Koirallekin jotain: trikoosolmulelu, josta Koira innostui, leikki yhdessä ja erikseen ja vei petiinsä aarteeksi.

Kiitos paketista! Näköjään mulla on taas taitava Salainen Ystävä! Mukavata. Menen anomaan Lankahamstereihin armahdusta lahjalankojen vuoksi. Sisut miettivät tahtovatko sukiksi vai sormikkaiksi. Huivinkin noista jo saisi....... (Mahdottoman hieno väri.)

1294800.jpg

Tuo suklaa odottaa tositarpeen päivää. Tunnen sellaisen lähestyvän. Olen ollut liikaa töissä! Viikonloppuna molempina päivinä ja useina arkipäivinäkin 0,5-1 tuntia tavallista pitempään. Arkipäivät menee liukumana, tarvitsen vapaata mm viedäkseni kerran viikossa Kuopusta iltapäivällä tanssitunnille. Viikonlopputyöt sovittiin ekstratunneiksi. Sitten olen vielä herännyt kukonlaulun aikaan silloin tällöin tullakseni Puolison kanssa samalla autolla. Hällä kun alkaa työt kello 7.

Keskilapsi kestittää muutaman kaverin tänään koulun jälkeen herkuilla. Pitävät ystävänpäivän jälkimaininkina peli-iltapäivän. Aliasta, lautapelejä ja osittain nyyttäreinä herkuttelua. Muut lapset on komennettu elokuviin ja aikuisetkin luvanneet tulla kotiin tunnin, pari myöhemmin kuin muuten töistä tultaisiin. Toivottavasti tytöillä on mukavaa!