2044408.jpg

Tampereen Koiraurheilijat (TAKUT) on hyvä seura, jossa harrastan Koiran kanssa agilityä. Inhoan sininstä väriä, varsinkin ja erityisesti juuri tätä seuran perussinistä. Silti olen ostanut seuran takin, neulonut Koiralle sopivan kylmän kelin treenipaidan ja itselleni mätsäävät kämmekkäät. (Settiä sopii kurkkia täältä.) Kämmekkäät ja paita sai osakseen huomiota, ja päätinkin tehdä vielä molemmille valmentajilleni juuri päättyneestä kaudesta kiitokseksi omat, vähän eri näköiset mutta muuten samanlaiset käsilämmittimet.

2044398.jpg

Lankana 7 Veljestä valkoinen ja sininen, yhteen pariin 50 g eli yhteensä 100 g. (Piti oikein punnita kahteen kertaan, en ensin uskonut, että meni niin tarkasti tasan.) Puikot oli 3,25 mm ja tuli 40 silmukalla napakat. Omissa oli nelosen puikot samoilla silmukkamäärillä ja ovat lörpsähtäneet käytössä väljiksi. Lisäksi mulla on leveähköt kädet, ajattelin että sopii coutcheille paremmin. Nyt piisaa vähäksi aikaa tätä väriä ja lajia. (On olleet valmiina jo vähän aikaa, mutta en ole jaksanut kuvata, blogata yms. Eikä sairaana jaksa.)

Tähän aikaan vuodesta on oltava monta työtä kesken, voi neuloa sen mukaan kuka perheestä on kotona ja näkemässä mahdollisia lahjoja. Mulla on nyt kesken (sukkien lisäksi) parit lapaset: Chevalierit ja Florat. (Jälkimmäisen ohjeesta olin löytävinäni vähän virheitä. Lisäksi taisin tehdä omiakin... Ihan lapasen näköset silti tulossa...)

Samat tekstit Tumpputuvassa, omassa Lapaskuun porukkablogissa... Tammikuussa olenkin mukana tekemässä Pääasioita. (Onkin sähköposti vielä kuittaamatta. Täytyy hoitaa.) Tule sinäkin mukaan neulomaan piposia kunhan joulukiireistä selvitään! On vielä talvea pitkälti siinä jäljellä... Nappeja voisi hoitaa kohdalleen, mutta en enää tänään jaksa, myöskään en Teisan kivaa tunnustusta muuten kuin kiittämällä tähän hätään! Halloweenjuhlissakin olin, lähellä eli kotona, mutta en jaksa tänään yhtään enempää. Kiitos kovasti kaikille tsemppiviesteistä, kyllä tää tästä. Mä lepäilen PALJON.