Huomenna rupean oikeasti jännittämään sitä haastattelun tulosta! En HALUA olla se joka ei kelvannut! Yritän unohtaa asian yön ajaksi, ja hypin seinille koko viikon, jos päätös venyy ja venyy. Olen vähän haavanlehtenä ajoittain.

Paikkeilen tilannetta - neulomalla ihan urakalla. Keskilapselle väsään sukkia. Ne on mun ensimmäiset kärjestä aloitetut, ja teen (myös ensimmäistä kertaa) kantapään jälkeenpäin. Saapahan nähdä onnistuuko. Kerran jo purin, kun oli kuulemma liian löysää. Nyt on kapoiset.

Sitten sain 'neronleimauksen' ja tuotin itselleni lisätyötä. Sukkiin ei saanut edes raitaa tehdä. (On sentään Nallen Coloria, ettei ihan mänttiä. Olisin tehnyt mustaa pystyraitaa sen sinisen kanssa, mutta ei kun ei.) Koululaiset lukee nyt ihan villinä Elf Quest -sarjakuvia ja piirtää niitä hahmoja. Keskilapsi ehdotti kirjottavaksi kirjaimet E Q. Minä tyhmänä laukomaan: onko siinä tarinassa joku logo tai joku? Ja sitten sitä piirtämään ja ruutupaperille hahmottelemaan. Koetilkun sitten neuloin, ja kuvio miellytti. On vain silmukan leveämpi kuin sukan puolikas ja INHOAN kirjomista kaikin puolin ja erityisesti silmukoita jäljentäen. Ja sukka on jo valmis ja toinen aloitettu. Hmmm. Pohdintaan meni. Kuvan haluaisin laittaa (myös uudesta huivista, jonka sain pingotettua), mutta en kuolemaksenikaan löydä sitä kameran laturia. Myöhemmin sitten.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE! Olkoon vuosi aiempia parempi! Itse vietin aiemmin mainitsemassani kahvilassa kutsuvierastilaisuudessa iltaa. Yön tunteina olimme kotona, kun oli Koiran ensimmäinen uusi vuosi. Ei se kyllä säikkynyt.

(Ai niin: yritin saada blogini Julkiseksi, kun se valintapallura on ollut mulla siinä keskimmäisessä, mutta pohjan asetukset tai joku muu sekosi, ja koko homma levisi käsiin. Ei onnistu. Apua?)

Jälkikirjoituksen tapaisesti kevyesti mainitsen, että nuoriso-osastomme eli Esikoinen halusi itselleen blogin, ja sellainen tehtiin.