Kaamee hinkupinku alottaa vaikka mitä. Valmistin eilissä iltana sen tunikan, kuvan kanssa jahka kuivuu. (Kastelin ja kuivatan muotoonsa.) Tarkoittaa sitä, että kun tavoite oli neuloa 2x uusien lankojen verran, ennen tunikaa oli tilanne 2 x 1085 - 839 = 2170-839 = 1331. Tunika painoi (vain) 414 g, joten vielä ollaan tavoitteesta 917 g, vastaa normaalia kuukauden neulemäärää. Onhan tässä kymmenen päivää aikaa... Heh. Ehkä joudun keksimään jonkun muun langanhävitystavan kuin neulominen?

Ostin tosiaan yhden kerän lankaa eilen. On tuossa laskelmassa jo. Tiedän lankavalmistajien vakioselityksen, että kerien paino vaihtelee ilmankosteuden mukaan jne, mutta tää oli enkka, kun kerä (sitä ällösinistä) seitsemää veljestä painoi vain 140 g. Kämmekkäät pikkujoululahjaksi on jo noin puolivälissä valmistua. (Eikä tarttis tehdä kuin reilut 18 paria tässä kuussa, että sais tuon neuletavoitteen täyteen. En tee!)

Innostaisi: pääkallopipo ja -lapaset oikeassa Keskilapsen koossa, sormikkaita, paksummat sukat, Polkka-pipo ja -lapaset/sukat Kuopukselle, kämmekkäät Kuopukselle (tilattu, miksen siis tekisi Polkasta, jee), nykyisille neljälle valmentajalle Takut-kämmekkäät. Jos noita pipoja ensin, kun on nuo Pääasiat?

Mysteerihuivin (Mystic Light) ajattelin odottavan ufona ohi tammikuun (koska tein jo yhden fufon) ja helmikuun, joka on Lankahamsterikuukausi. Mulla on kyllä nyt parempi hamsterineulevauhti, kun neulon intopiukkana viimeisiä vapaa-aikojani. Helmikuussa alkaa työt, neuleaika ja -voimat on varmaan vähissä.

Mietin vaippa-asioita Kultakälyn puolesta. Mua ei innosta ommella vaippoja, Käly ei neulo eikä ompele mitään ja kestovaippailu on tavoitteena. Lisäksi tulevat vanhemmat on molemmat työttöminä, raha on tiukassa vähän kaikilla. Mähän lupasin tehdä villapöpiä tai muita villahousuja kuoriksi, sisukset uupuu. Keksin mielestäni huippuidean, saa nähdä toimiiko. Rekisteröidyin kestovaippainfon foorumille ja laitoin vaihdetaan-ilmoituksen: Voin neuloa jotain, esim. villasukkia vaihtarina pienen vauvan vaipoista. Vähänks mä oon SuperTäti. Saa nähdä tärppääkö!