Tosin vähän on valmistunutta heinäkuulta. Eilen sain ufontuhon tehdyksi, eli Lace Ribbonin neulottua valmiiksi, mutta kuvaa sitten pingotuksen jälkeen. Pavoniskin on vielä kuvaamatta. Että höpsis ja hei.

Heinäkuussa valmistunutta -> 308 g<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Jaywalker-sukat 70 g

Pavonis 49 g

Lace Ribbon 70 g

Lankaliikennettä heinäkuussa -> 625 ? g

Pirtin kehräämön vihreäsävyistä mökkireissulta oisko 175 g

Novita 7 Veljestä Polka Korialta 150 g

Omaan designiin suomenlipun värejä 7V 300 g

***

Just kun uhosin, että lankaa en osta, ostin. Vieläpä seiskaveikkaa, ei kenenkään lempilankaa. Mut mulla on idea omasta designista ja se on pakko toteuttaa väreissä joista en oikeasti tykkää joten niitä ei ollut kotona. Hain siis Halpa-Hallista (meillä päin halvin, taas mainostan) Seitsemää Veljestä kirkasta keskisinistä ja puhtaanvalkoista kumpaakin kerän. Toivon, että elokuussa paljastuu miksi.

Lankasaldo on muuten rankasti kasvamaan päin. Jos laskut pitävät paikkaansa ja mikseivät pitäisi, on lankaa tullut taloon noin kymmenen kiloa tänä vuonna ja valmistuneita töitä on noin kolme ja puoli kiloa! Ääääähh....

Koska sain jotain valmiiksi, ja olisi pitänyt siivota, aloitin tekemään uusia sukkia. Tai siis enhän mä iltayöllä voinu kuin vähän järjestellä kamppeita ohjelmien mainoskatkoilla ja telkankatseluaikaan neuloa, eikö?

Tänään on pakko ommella Esikoisen hame valmiiks. Se tarttee sen leirille mukaan. Huomenna meen Naisten Juhliin (ihanaa!) ja sunnuntaina on jo leirille lähtö. Ja hame kesken. (Tyllialushame on tehtynä ja organzapäällinenkin aloiteltu.) Se loppujuhlan hame. Huh. Lattianpesuakin olisi tiedossa. Äh. Puikot ja langat piiloon siis.

Eilen repsahdin Mustiin ja Mirriin. Boksin hain - ja vähän muuta. Onneksi en kokonaan riehaantunut. Ajattelen koiria, nykyistä ja tulevaa melkein koko ajan.

Tänään alkoi uusi työsuhde vanhassa työpaikassa. Ok. Määräaikainen vuoden loppuun. Johan olenkin ollut vuokratyövoimaa ensin edellisessä firmassa yli kaksi vuotta ja sitten täällä puolitoista.

Neulekuvia joutunee odottelemaan ensi viikolle. Sori.