Aika kuluu, neuloskelen, liikaa projekteja kesken. Valmiita myöhemmin.

Olen tehnyt töitä. Kuun vaihteessa olin joustavan työajan takia noin 9 tuntia miinuksella, ja nyt teen töitä niin, etten iltaisin jaksa juuri muuta kuin maata.

Viikonloppukivana (ai kurjuus on kivaa) olen hävinnyt agilitykisoissa Koiran kanssa. Oikeasti kivaa oli, kun katsoin 7 tuntia teatteria! Tampereen Teatterikesässä oli vierailemassa huippukokoonpano näyttelijöitä. Työryhmän meganäytelmänä oli Angels in America Yksi niistä heppusista on mun veli, ja vaikka olisin puolueellinen, on se oikeesti taitava ja lahjakas ja niin oli ne muutkin. Puolisokin tykkäs, ei haukotellut kertaakaan vaikka näytelmä tosiaan oli kuudessa palassa. Tarvittiin siis ruokatunti ja neljä kahvituntia että koko näytelmä tuli nähdyksi. Saivat Teatterikesästä palkinnonkin, ja menevät Italiaan teatterifestareille tätä esittämään.

Mun "luova" toiminta on vaan tätä käsityöhassuttelua. Onneksi on edes sitä, jaksaa elää. Ja tietysti suuri ilo on siitäkin, että kohta taas alkavat molemmat kuorot. Jee!

Tytöillä alkaa koulu ensi maanantaina. Keskilapsi lähtee Usaan 26. päivä ja varusteet on hakusessaan vielä. Esikoinen tuli Italiasta koti-Suomeen tänään.

Kuva-arvoituksia, ettei mene kuvattomaksi vallan.

Kuva 1.

Mikä vaate?

Kuva 2

Mitä tässä näkyy?

Kuva 3

Mitä on yritetty?

Juu. Viimeisimpään liittyy, että piru vei ehkä pikkusormen. Rellanasta saa onneksi kilon tilatessaan 100 g kerällisen vaaleaa ohutta sukkalankaa hintaan 2,25 € kpl. (Jos olis käynyt niin, että sitä on tilattu kilo 4 fach-sukkalankaa JA kilo 6 fach-sukkalankaa, me ei tieteskään kerrottais kellekään, eihän.)

Edittiä: Ikinä en voita arvonnoissa, mutta nyt tärppäsi! Voitin tablettitietsikan tai mikä kämmentietokone se on. Voi kuiteski surffata, kuunnella musaa, lukea eKirjoja jne. Ei ihan uusin malli, mutta lahjaksihan sain - ja annoin eteenpäin Keskilapselle, kun ei ole nyt varaa ostaa hälle läppäriä, niin jos tuolla pärjäisi hetken.