Sukkaisaa on ollut ja tulee olemaan. Aktiivisimmin puikoilla Kuopuksen silmiäsärkevänräikeät polvisukat ja tiistai-iltana aloitetut kyllä-mä-varmaan-viikkonloppuvierailulle-ehdin-neuloa Snicketit Kummipojalle. Muistiin itselle ja varoitukseksi muille: kun on vain muutama ilta aikaa, käy töissä, ulkoiluttaa koiraa, huolehtii ainoana aikuisena pyykistä, ruuanlaitosta, tiskistä ja ruokakauppailusta, EI KANNATA valita 2,5 mm puikoilla neulottavaa mallia, jossa on 1+1 silmukan palmikonkiertoja usein ja paljon. Tulee kiire. Mutku: Kummipoika on kiva jätkä, se kalastaa mielellään, mulla oli SNY:n lähettämää ihan Kummipojalle sopivan väristä Sisua, ja yksivärinen huusi mutkallista pintaa... Saattaa valmistua, saattaa olla valmistumatta, Snicketit, kun siirtyi perjantai-illasta lauantaille se vierailu Kummipojan luo.

Otsikko sanoi Mokkasukkalanka (ei OnLine, ei Sisu). Tästä syystä:

1432001.jpg

Ihan tuli ylimääräisenä ystäväyllärinä! Kiitos, Tarja!!! Kuvaaminen ihan mahdotonta. 100 g sitä on, sukkalankaa. Väri vähintäänkin raikas (alakuvassa osuvampi). Tästä jotkut kivat sukat, mitkäköhän valkkais?!

1432003.jpg

Ehkä joskus vilautan mitä muuta posti toi. 1,6 kg OnLinen ja 0,2 kg Austerman Step -sukkalankoja. Saksanmaalta. Halvalla! Myös kauniita. Raitaa ja kuvioita.

Edit: Laskin viime vuonna tehneeni 19 paria sukkia tai tossukoita ja tänä vuonnakin jo 7 paria. Ja uutta puskee. Mun lempineuleita vissiin.