Olen virkannut.

Kuutosen koukulla paksumpaa vironvillaa 110 g, perussalomoninsolmut. Itelle.

Aikaisemmin valmistui Novitan Siljasta neulottuja sytomyssyjä, pieni (lapsen kokoa?) Marigold (35 g)ja mariomainen aikuisten kokoa (59 g). Puikko oli kai kolmonen. En oo varma.

Sytomyssyjähän Tampereen seudulla ottaa vastaan Aamulehti. Hyvä homma!

****

Saldontynkää, omaksi hyödyksihän tämä lähinnä on.

Maaliskuussa valmistunut 315 g

etiopialaisnuttu  57 g

 kolmannet raidalliset tico-ticot 54 g

pieni neulottu sytomyssy 35 g

mariomainen sytomyssy 59 g

Salomonit 110 g

Tämän kuun lankaliikenne 151 g

Wollmeise lahjana Tarjalta 164 g

Kuopus käyttänyt - 13 g

=> Tavoite täyttynyt juuri ja juuri!  (315 > 2 * 151)

Muuta en aio saada valmiiksi tänään. Palailen keskeneräisen silketweedtakin hihojen pariin. Voi, kun saisin nutun valmiiksi huhtikuun ainana.

***

Otsikkoaiheeseen! Olen pari vuotta haaveillut, että käyn pikaisella shoppailumatkalla Tallinnassa. Nyt olen menossa viettämään kahdenkeskistä äiti-tytär -aikaa oman Äidin kanssa! Parin viikon päästä tehdään päiväristeily Tallinaan, jä Äiti suostuu käymään myös lankakaupassa mun mieliksi!

NYT PYYDÄN VIESTEJÄ KOMMENTTILOOTAAN!! Missäs olikaan hyvät linkit matkareportaaseihin Tallinnasta? Miten sinne Karnaluksiin pääsee / löytää? Mikä muu paikka on ehdoton käyntikohde? Missäs on hyvä ruoka? Tarkoitus olis ehtiä vähän käsityöhössötykseen, mutta myös äidille kivaa kierreltävää ja hyvä lounas tai mahtavat kakkukahvit. Vinkkejä ja linkkejä, kiitos!!

 

EDIT: Sanoin itselleni sihteerien peruslausahduksen: KVG. Siispä kuukkeloin Karnaluksin, ja kylläpä löytyi hyviä vinkkejä ja ohjeita miten sinne pääsee. Sinne on halu kova. Silti voi vinkkailla vaikka hyväksihavaittuja ruokapaikkoja tai muuta kivaa.