Jos sitä vaikka huomenna päivänvalolla saisi kuvattua säärystimet, jotka on olleet jatkuvasti Kuopuksen jalassa valmistuttuaan. Ennen kuin seiskaveikka täysin nyhjääntyy... Kun töistä tulee, on pilkkopimeää eikä enää viitsi ottaa kuvia. Sitä varten on viikonloput.

Kaikki muut neuleet on joululahjoja. Katsotaan mitä ehtii valmistumaan, vielä puikot (ja koukkukin) heiluu.

Kuopus haluaa tehdä fudgea ja pipareita. Makeaa! Joulukortit on väkertelemättä. Keskilapselle sentään lähti pieni muistaminen (karkkia!) sinne Usaan.

Töissä on ollut hitsin kylmä tällä viikolla. Kalsassa teollisuushallissa mulla on toimistonurkkaus. Villatakki, villasukat ja irtopatteri. Yleislämpötila sisällä tänään 18 astetta. Mua ei normaalisti edes palele helposti. Nyt olen hytissyt koko viikon. Onneksi me kai rakennutetaan oma kiinteistö ensi vuonna, että ei sitten enää olisi näitä lämmitys-/ilmastointiongelmia. Kesällä vaikka ulkona oli joskus vain vähän yli 20 astetta, meillä oli toimistolla 30 astetta ja omat tuulettimet työpisteissä. Hiki lens. Vali vali.

Miten, vaikka neulon ihan järjettömästi mielestäni, mulla on vain kahdet ehjät villasukat enää: Bonesit (töissä) ja Skewt, jotka otin vasta hiljattain käyttöön? Kuopus valittaa sukkapulaa kun jalka on taas kasvanut ja Esikoisella on kans kaikki sukat rikki tai muuten viallisia (huopunut, yhdessä paksu maalitahra). Kunhan joulusta selvitään, teen monet sukat!! Se on sitäpaitsi kivaa.

Hyppäsin mukaan Kaheliin haasteeseen: omin säännöin pyritään neulomaan jo varastossa olevia lankoja pois 2012. Mä tein 17 neuleen listan, mitä tekisi mieli tehdä ja katselen varastostani (viikonlopun aikanako?) mitkä langat niihin varaisin. Otin omaksi tavoitteekseni että teen ainakin 12 neuletta siitä listalta ja muutenkin käytän varastolankoja miten hyväksi näen. En silti aio vältellä lankojen ostoa.

Ilman aasinsiltaa lankaostoksiin. Kujeessa oli ale. Ostin Rancoa 300 g. Olen tyytyväinen. Jos ehtisin, voisin neulaista Khaleesit itselleni sinne töihin. Nehän on semmoiset pitkävartiset kämmekkäät. Jos palelis vähemmän. Loppulangat sukkiin.

Nyt pyykkiä pesemään ja tonttujen pajalle. Vai auttaisko siinä fudgenkeittelyssä? Kaikkea samanaikaisesti?