Kun olen ollut kovasti arpaonninen itsekin, on ihan reilua, että pidän näitä arpajaisia (blogi-)synttäreillä! Juuri tiistaina sain postia Villasukalta Langanpätkiä-blogista sain ihanaa Drops Alpacaa kolme kerää: pari hienostuneen harmaata ja yhden oranssin. Olen iloinen: kiitos! Omaan arpajaispalkintooni pakkaan jotain muuta, enkä päätä varmaksi sisältöä ennen kuin olen käynyt messuilla sunnuntaina ja vähän neulonut, mutta voittajan tiedän. Osallistumisajan päätin päättyneen kymmenisen minuuttia sitten. Kommentteja arpajaispostauksessa oli 50, ja miespuolinen satunnaislukugeneraattori lataisi voittajanumeroksi 43, joka on 'Lapasesta karannut' Teisa! Onnea!!

Ei kuvia neuleista. Yhdet sukat on valmiit, 102 g. Tilatuista koiranpaidoista viimeisin on viimeistelyvaiheessa (pikku hihoissa). Kuvia ei voi ottaa pimeässä yöllä. Ei voi! (Sitäpaitsi Koira, jonka pitäisi mannekeerata, nukkuu yleensä jo noin kello 21.)

                                                                                                                                         piktonttu.gif

Laitoin Mystic Watersin jäähylle, vaikka se kutkuttelee. Joululahjat on nyt tärkeämmät ja kiireisemmät. Suunnitelmia on pitemmäksikin kuin noin 40 päiväksi. Jää osa ensi jouluksi. :-) Sitäpaitsi kaksi läheistä saa vauvan ihan pian. Serkku ja ystävätär. Serkulle en ehkä tee mitään, kun ei niille kahdelle muullekaan viime kesänä vauvat saaneelle serkulle tullut lähetetyksi mitään, mutta sille ystäväperheelle haluaisin. On Kuopuksen Oikein Hyvän Ystävän uusi pikkusisko tai veli se vaavi. Jos ehtisin äkkiseen jotain pikkuista tekemään? Ja sitten joululahjat!!!

Uuden blogivuoden kunniaksi vaihdoin (taas) sivupohjaa. Tämä Revontuliaihe on jälleen Tuuliviiristä. Kiitosta. En ole ihan varma sopiiko tämä minulle. Vaihdanpa pois jos kyllästyttää.