Yleisesti lienee tiedossa, että Vuodatukselle kävi huonosti. Yksi salamanisku, sähkökatkos ja viikkojenkaan huoltotyön jälkeen ei vanhoja kuvia (syksystä? 2009 eteenpäin) saa palautettua. Itse en saa vieläkään ladatuua uusia kuvia tänne, eli paikkailukin on vaikeaa. Sitäpaitsi mulla on osa kuvista jo tuhottu/tuhoutunut ja loput eri tietokoneilla ripoteltuina.

Saas nähdä viitsinkö vanhoihin postauksiin laittaa kuvia. Jos siis enää saan niitä ladattua.

Olis tässä kertomatta kesälomamatka ja -touhut ja kahden kuukauden käsityöt. Laiskottaa. On vähän kaksijakoinen olo miten bloggaamista jatkan. Aluksi kun oli tuo katkos, tuntui kamalalta ettei päässyt heti kertomaan käsitöistä. Nyt ei enää ole niin tarvettakaan, ja mietin viitsinkö sen tarpeen itsessäni uudestaan herättää. Kuitenkin tykkäsin bloggaamisesta ja käytin tätä omana muistiinpanovälineenä käsitöistä.

Kokeilen, saanko Flickristä kuvan esiin. Vuodatuksen kuvagallerian kautta en saanut vieläkään. Eih. Graah... Mä niin en tahtoisi Blogspottiin...Ok, tuossa maistiaisena (huono) kuva mun kolmannesta neulomasta Rikke-hatusta. Tein puolta numeroa pienemmillä puikoilla, tasona, seiskaveikasta. Keskilapsi omi tän ja Esikoinen haluaa tasan samanlaisen itselleen. Saatan tehdäkin, päivän / kahden illan neule.

Siis pitääks mun nyt siirtää kaikki kuvat Flickriin? Siihen menee sata vuotta ja loppuu ilmaistila. Huuuuoookaus.