Jos nyt välillä tätä käsityöelämää, varsinkin kun se taas korostuu, kun en ole minnekään töihin menossa. Sitäpaitsi laitoin just Facebookiinkin tilapäivitykseksi tämän:

etsii ja löytää positiivista työttömyydestä: pitkät aamu-unet, neulontarauha, näkee päivänvalon ja voi ulkoilla, tarvittaessa päiväunet, omaa aikaa kun lapset on koulussa.

Siis neuloin. Perussukat, lanka x, noin Nallen paksuista, oranssia. (Voiko tää olla se yks Veto, kierrettä enemmän kuin keltaisessa??)  Puikot 3 mm. Perusribbijutut, 1 n, 3 o. 82 g.

Sitten tarvitsin lisää aivan aivotonta neulontaa, kun hermostuksissani odotin tietoa siitä työpaikasta. Kaapista tyrkyttäytyi jämälankapussi, se kiva, missä oli ohuita sukkalankoja. Tein etiopialaisnutun. Langanpäitä tulee paljon, kun tuhoaa hyödyntää pieniä lankanyssyköitä, mutta muuten oli ihan mukava projekti taas. (Aloitin siksi jo toisen nutun heti perään.) 57 g sekalaisia sukkalankoja, 3 mm puikot. Ohje pyörönä neulottuun nuttuun. Afrikkalaislapsille.

Kuten lumen sävystä näkyy, ei vain valo riitä kuvaamaan herkkuvärejä oikein.

Lopuksi oikeat namupalat. Mun ihanat, uudet langat, jotka oli ilo ja riemu voittaa Villasukan (Langanpätkiä-blogista) arpajaisissa. Mun ekat Malabrigo Lacet! 101 g herkullista väriä Apple Green. (Kuten voi aavistaa, haluan jotain itselleni, käy takin väriin ihanasti.) MITÄHÄN NÄISTÄ TEKIS?? Kiitos, Villasukka, miten raaskitkin näistä luopua, aijai.