Itsehillintä on vielä riittänyt nettikaupan kohdalla, mutta kun oli vihdoin lapsilisäpäivä, ja olen ollut käytännössä täysin rahaton koko syyskuun, oli ihan kamala tarve saada itselle edes jotain omaa. Ruokakaupassa sitten ihan väkisin kärryyn tulla tupsahti mukavanväristä sekavanpunaista Jussia kaksi kerää. No, ainakaan taloutta se ei kaatanut. Olisko ollut neljä ja puoli rahaa yhteensä. - 10 % tietysti hetkellisesti muuttuu haasteellisemmaksi.

SNY:n paketista sitten lisää kun saan kuvattua, mutta voin sanoa, ettei ollenkaan harmita että lankaakin oli! Ihana paketti ja huivia syntyy piakkoin. Lisää kuvien kanssa. KIITOS; ystäväni, onnistuit taas ilahduttamaan minua paljon!! Mieleisiä juttuja.

Käsityörintamalla kaikki on pienen pientä: melkein valmiit vaihtolapaset (sorry, TuuliS, ne tympii nyt hetkellisesti ja on pakko tehdä muuta välillä, en ymmärrä miten niihin menee niin kauan!), puoliksi neulotut toiset lapaset, hyvin salainen pieni juttu (valmis), melkein valmiit vauvan sukat, työkaverille tilauksesta virkattu kännykkäpussi. Viimeksimainittua en kuvannut. Tavallinen kiinteillä silmukoilla väkerretty pussukka koukkuuntui eilen ja on tänään käyttäjänsä kaulassa. Sain jopa tyrkytettyä lopun kerän mustaa Marinea takaisin tilaajalle, joten ei jäänyt turhana lankana meille pyörimään. (Palkaksi saan lounaan joku päivä. Ihan ok vaihtokauppa.)

Yllämainitusta voisi päätellä, että kohta valmistuu useita töitä melkein samaan aikaan. Pitäisi muuten paikkaansa, mutta kun tuntuu, että on niin paljon uutta suunnitteilla, että voi käydä niin, ettei valmistu mitään. Tai vaihtolapaset kyllä.

Jaariti, jaariti. Nyt töihin taas. Iltasella toivottavasti jotain kuvallista.

(Aijoo: Uuteen Ullaan on vissiin tulossa tosi monta kivaa ohjetta taas. Odotan innolla!)