Okei, käytin ton otsikon jo sukkasatokirjoituksessa Hillokellarissa, mutku se on kiva.

Sukkasato käynnistyi kohdallani seitsemän veljestä -langoin ja 3,5 mm puikoin.

Ekaksi käytin Enon villapaitalangoista jääneen vajaan kerän (130 g meni) ja sujuttelin tuikitavalliset noin 44 numeron sukat. Silmukoita 4 x 12.

Facebookissa kun kehuin, että sukkasato alkaa kohdallani kypsyä, sain neljiin sukkiin tilauksen. Vallan kiva juttu. Siksi näitä paksumpia nyt.

Toive oli että yhdet ohuet ja kahdet esim seiskaveikat, tummanharmaat ja valkoiset. M-ystävälle, joka muuttaa eri kaupunkiin. Palmikot on kuulemma mieluisia.

Tein palmikkoa muistuttavan kuvion, jonka nappasin Coocie A:n Sunshine-sukista. (Muuta niiden ohjeen mukaan tässä ei ole, vain nuo kaksi kuviopaneelia perussukan päällä.) Silmukoita 12+12+11+11. Koko on 38-39. Hirveen vaikeeta yrittää oikeaa kokoa (joka olisi 38). Lankaa meni 109 g.

(Mä en saa nykyisin ollenkaan kuvia onnistumaan mun pokkarilla. Hyvä kamera olisi tervetullut. Tääkin on ihan epätarkka, mutta olkoon, en jaksa.)

Nyt on tulollaan toiselle tilaajalle vauvansukkaa. Sekin on vaikea saada riittävän pieneksi. Taidan tehdä kaksi paria, jotta edes toiset olis pienet.

Muuta: Ihan mielettömästi harrastuksia meidän perheessä tänä syksynä. Hulinaa on niin, etten ole laittanut kalenteriin Tuppereita ollenkaan. (Esikoinen 5 x tanssitunti, Keskilapsi 2 x taekwondo, suunnitteilla kitaratunnit, lisäksi jakaa mainoksia 2 x, Kuopus 3 x tanssitunti, 1-2 x lentopallo, 1 x sellotunti, teatterikerho oli täynnä eikä päässyt, minä 2 x kuoro, 1 x agility ja vanhempainillat ja Tupperware-kokoukset päälle. Siis viikkokertoja!)

Huonosta kamerasta johtuen käärmeestäkään ei ole ihmeempiä kuvia, mutta esimerkin vuoksi näytettäköön vauhtimatomme Yusuf.

 

Painoa herralla on huimat 13 g. Munittu muistaakseni 12.7. ja kuoriutunut tuossa 23.7. paikkeilla. Syö hiiriä. Viljakäärme, väri butter. Asuu terraariossa Kuopuksen huoneessa, ja omistajia ovat lapset kolmestaan. Minäkin olen sitä koskettanut. Aika jännä otus.