Tietenkään ei ole yhtään ollenkaan mun oma vika, kun tekee mieli lankaa ja ostan sitä. Ei ollenkaan!

Syytän vähän kaikkia. ;-)

Ensinnäkään en ehkä sittenkään liity lankahamstereihin tänä vuonna, koska lankalaihdutukset tuppaa näköjään aiheuttamaan päättyessään ihan typerää lankahinkua. -10% päättyi vuodenvaihteessa, ja olen hakenut kaupasta kerän Mamboa, kolme isoa kerää Nalle Coloria ja ison kerän seiskaveikkaa. Ei ollut mun syy!

Lisäksi muita houkutuksia on netti pullollaan! (ja yksi vyyhti lankaa tulollaan)

Syytän -10 % projektia Novitan lankojen ostelusta. Tikrua (no en kyllä kehtaa) hyvästä neuleohjeesta, johon meni niin paljon lankaa että Mamboa piti ostaa lisää. Modan suunnittelijoita tunikamallin (uusin lehti, malli 9) keksimisestä, Kuopusta sen tilaamisesta. Tuo selittää miksi ostin Nalle Colorit.

Seiskaveikkasyy? No Vilman tapaan kärsin värinpuutteesta ja kaipasin elämään väriä, ja Ilun sivujen takia tuli mieleen koolailu ja sitten vain kävelin Halpa-Halliin (halvimmat Novitat meillä päin) ja otin keltaista 7v:tä ja Kuopus on osasyyllinen varmasti oltuaan mukana. Lankasoppaa jo keiteltiinkin, myös varastolangasta jonka sain Tarjalta joskus. (Molemmista koolatuista kuva kunhan taas on kamera kotona.)

Tarjan ja Ilun syy muuten, että ostin myös Ilun Handun ihanaa lankaa netistä, yhden raikkaan vyyhdin.

MeRzUa syytän uuden lankakaupan, Titityyn, löytymisestä. Jos olisin nyt rikkaampi, ostaisin sieltä merinovillaista tunikalankaa enkä kärsisi värivammataudista violetin (!) Colorilangan kanssa. (No. Lapsi saa mitä tilaa.) Mitään tipukaupan lankaa en vielä  tilannut, mutta on vain ajan kysymys kun ruokarahat taas loppuu. Apuva. Varmana ei olisi tällainen lankanälkä, jos en olisi yrittänyt olla vähällä langalla ensin. Ihan sama läskinlähdetyksessä. Jos pidän pikkuannos-suosin-salaatteja-en-käytä-voita -jaksoja, niitä seuraa armoton suklaanmussutus ja kermakastikehinku. Tasaisesti järkevät elämäntavatat! Siis kohtuullisemmat lankaostokset ettei tule ähkyä suuntaan eikä toiseen. (Kerrankos tuota suunnittelee. Auttaisiko kuitenkin lankamäärän tarkkailu ja tunnustaminen ajoittain? Yritän pitää sivupalkkiraportointia.)

Vyötärö? Mikä se on? No comments.

Tukka? Juu, leikkautin sen kaksi viikkoa sitten pätkäksi, en vain muistanut mainita. Kampaaja kurkki juuret tarkkaan ja tuomio oli: maantietä näkyvissä, ei harmaata kuin ne muutamat jotka etuhiuksissa itse näin. Eli värjäily jatkuu. Pitäisikin taas...

Jalka? Ärtyy kävelemisestä vieläkin, mutta ei ole varsinaisen vammauttava.

Neuleet? Teen Jaywalkereita (ekat!) kärjestä. Tinttamarellin kanssa messuilla päätettiin (hih) että yhdestä 50 g kerästä Falia saa lyhytvartiset sukat Kuopukselle. Ei hyvältä näytä. Aika vähästi on lankaa, kun olen melkein kantapäissä. Ehkä lisään jotain toista lankaa vähän varsiin. Höh. Kiva kuitenkin opetella varpaiden suunnastakin tekemään kantapäätä. Aikaisemmin olen tehnyt tiimalasin, jos tulen kärjestä käsin. Oppia ikä kaikki. Toisena neuleena on Kitten Mohairista löyhästi neulottu Lehmus, Kuopukselle sekin. Ja Kuopuksen tunika odottaa aloitusvuoroaan. Pienimmällä on siis vuoro saada neuleita. Itsellenikin tahdon sukat, teen ehkä sitten tunikan kanssa rinnan, kun saan Jayt ja Lehmuksen alta pois.