Tein sitten valmiiksi ne Takut-kämmekkäät vol 4. Nämä menee ylihuomisiin pikkujouluihin paketiksi.

Seitsemän veljestä, taas tasan 50 g, 3,25 mm puikot ja 40 silmukkaa, peukalokiila, peukussa 15 s että varmasti mahtuu meni miehen tai naisen lahjaksi.

Päätin, etten anna periksi, vaan yritän toisenkin mallin pääkallopipoa, jotta Keskilapsi vihdoin saisi omansa. Sattumalta Knitting 2009 Almanacissa oli juuri eilisen mallina kallopipo, joten sitä kehiin kun tiheyskin täsmäsi tasan. Joululahjoihin käytetyn langan jämää ja saman vahvuista seiskaveikkaa, 60 g. Lisäsin kerroksia ennen ja jälkeen kuvion. Olisi pitänyt lisätä vähemmän ennen ja enemmän jälkeen. Kuvassa Kuopus -  auliimpi malliksi ja aikaisemmin kotona koulusta (päivänvalon aikaan).

Ajattelin mennä tänään piiiiitkästä aikaa ta-nen neuletapaamiseen.

Mä oon tottunu, että mulla on 5-7 työtä kesken yhtä aikaa nyt parin vuoden ajan. Nyt on harvinaisen vähän: yhdet mukana kuljetettavat ohutlankasukat, yhdet huovutettavat lapaset ja se ufo-huivi, jonka päätin antaa odotella maaliskuulle. Eli käytännössä lapaset ja sukat. Ehkä pukkasen puikoille pipon (Novitan lehdessä oli se palmikkopipo, riittäisköhän Spektrin jämät?) tai Polkka-lankaa tai sitten kun saan lapaset valmiiksi, teen loppulangasta Revontulen. Jälkimmäinen on todennäköinen, ohje on jo etsitty esiin. Toisaalta pipo olis ajankohtainen... (Kuukausitavoitteeseen 807 grammaa matkaa.

ps Tunika on vielä kostea. Siitä siis kuvat vielä myöhemmin. Jos ikinä kuivuu.