Jopa mieli yleni, kun Puoliso vihdoin lauantaina tuli kotiin. Laulamaankin pääsin, kun kuoro taas alkoi kesän jäljiltä. (Kävimme mokaamassa yksillä kivan ihmisen 50-vuotispäivillä esittämällä yhden biisin, ja senkin väärin.) Kenenkään ei tarvitse muistuttaa, että reissumies lähtee taas huomenna.

Viikonloppuna neuloinkin. Ja ulkoilin Koiran kanssa. Käsitöistä lisää kunhan valmistuu muutakin kuin eiliset pari vaakatilkkua. Jos vaikka kuviakin...

Villikania (Liinua) kävin kiittämässä kauniista muistikirjasta jonka hän oli lähettänyt minulle. Oli tehnyt biorytmin netissä. Minä perässä.

Olet nyt 14301 päivää vanha.


Kunto: OLEMATON
Tunne: OLEMATON
Äly: VAHVA
Finanssi: HUIPPUHYVÄ
Rakkaus: NORMAALI
Työ: TYYDYTTÄVÄ

Just joo. Finanssit ei ole koskaan huippuhyvät, mutta taitaa tili tulla. Tarkoittanee sitä. Siis verrattuna normaaliin 'tili on tyhjä' tilanteeseen. Älyäkään en ole vielä tarkkaan tänään testannut, mahtaako toimia ollenkaan.

Perjantain älyn puutteeseen kommentoisin lyhyesti selitellen, että 'noku oli niin paha mieli, kun se Puoliso ilmoitti niin äkisti, ettei tulekaan vaikka oltiin odoteltu, ja kummää olin aatellu joka tapauksessa tehä pari paksumpaa puseroa lahjaksi/muutenvaan eikä mulla oikein ollu semmosii lankoja, eikä niitä voi sitte miinuskymmeneprosenttijaksolla ostaa ja ku Stikkarilla oli kivoja ja edullisia lankoja myynnissä...' Että ostin sitten vielä elokuun kunniaksi 1,6 kg Mamboa ja 750 g muuta lankaa. Perjantaina kaikki. Otin ja punnitsin lankani sitten. Ilmoitan kuun vaihteessa tarkan summan kun katson paljonko siitä häviää vielä tällä viikolla, mutta noin 14 kg on lankaa, kun perjantaiset otetaan mukaan. Vuosi sitten oli varmasti alle kaksi kiloa. Nyt punnitsin ihan kaikki akryyli/askartelujämätkin, jotka on olleet Keskilapsen huoneessa. Lanka kuin lanka. (Hei, Mambo! Pusero-ohjeita rustaamaan vain.) *noin 16,5 % lankavarastostani on perjantaina ostettua* Voinkin olla ostamatta lankaa loppuvuoden. (Osaisinkin!) Lahjoja otan toki iloiten vastaan! (Vink. Vink.)