536084.jpg

Koska sain sukat valmiiksi lauantai-iltana noin puoliltaöin ja annoin ne serkkutytölle aamulla, kuvasin ne pimeässä ja ilman sopivankokoisia jalkoja. 60 s kärjestä aloitetut sukat, Hot Socks -lankaa (KIITOS; SNY!), kaksi 2,5 mm pikkupyöröä. Päällä ja varressa rinsessapitsiä, onko se nyt sitten sitä valekaapelia tai miksi joku sitä sanoi? Varren yläosassa 10 krs 2 n, 3 o joustinta. Tiimalasikantapää, jonka jälkeen takana vielä muutama sentti sileää ennen kuin koko varressa sitä pitsiä. Kivat. Koko 38-39, luulisin. (Pituus 19 cm ennen kantapään aloitusta.)

Kantapään kohdalla värit ei mene ihan tasan, mutta uskomattoman hyvin lopussa (ja matkan varrella): päättelykerroksella kolme väriä. Viimeisen värinvaihdon jälkeen toiseen tuli kymmenisen silmukkaa enemmän vaaleanrusehtavaa. Tykkäsin itse, mutta ei lopulta ollut mun väri. Serkkulikka on tumma nuori kaunotar, ja annoin konfirmaatiolahjaksi nämä sukat tänään. (Pikkuisen erilainen lahja...)

536087.jpg536085.jpg

(Livenä ja päivänvalossa enimmäkseen viininpunaiset. Ei ruskeat. Raidoissa vaaleanpunaista, oranssia, vaaleanruskeaa.) Rumat kuvat, kivat sukat. Toivottavasti serkulle kelpaa. (Ei kai 14 v kehtaa valittamaankaan ruveta.)

Oli väsyttävä viikonloppu. Perstai-iltana Keskilapsen synttärit, lauantaina kuuden tunnin kuoroharkat (tervetuloa konserttiin Näsin saliin 5.5. klo 18), sunnuntaina konfirmaatiojuhlissa pippalointia ja Esikoisen esiintymisen takia oltiin Kuopuksen kanssa yleisönä melkein kolmen tunnin tanssiesityksessä. Iltasella Koiran kanssa lenkkeilyä (juu silläkin alkoi taas ripuli ja juoksut päälle) ja jotain raivailua ja piirakan leipomista (ai niin kuoroonkin vein pari pellillistä), kun huomenna vietetään heti työpäivän perään Kuopuksen synttäreitä. Sama hengästyttävä tahti senkun jatkuu: tiistaina eläinlääkäri (polvi- ja silmätarkastus), keskiviikkona yhden yhdistyksen kokous, jossa olen luultavasti taas sihteerinä ja selvittelen talousasioita (joiden hoitaminen on mulla vähän jäänyt kun on tässä tätä muutakin)... - - -

Oikeastaan en enää ihmettele että väsyttää. Pöh.

Ensi viikonloppuna on vielä pitemmät kuoroharkat - Lahdessa. Kenraaliesityskin on lauantaina. Lapset menee mummun kanssa Kotkaan teatteriin. Sunnuntaina Puoliso menee Viroon tietokilpailuun. Reissua pukkaa itse kullakin. Koira vain pysyy kotona. Onneksi täällä on ihmisiäkin vuorotellen paikalla, ettei se joudu yksin olemaan.