Sainpas räpsyteltyä kuvatuksia. Osa ollut valmiina jo hetken, mutta tänään oli langanpäättely- ja kuvaamispäivä. Onhan tänään vapaata. Perjantaina loppui myyntityö, huomenna alkaa uusi työ.

Tuokiokuva keittiöstä. Kahvia tarvittiin, että langanpäät sain kuriin. Käytin sekä parsinneulaa että langanpäättelijää.

Tuiki tavalliset, hyvät sukat. Novita 7 Veljestä Linnut Punatulkkua 105 g, sukkapuikot 3,5 mm. 48 s. Koko 38-39. Täsmäsin lankoja, yritin samannäköisiä. Terässä menin samoilla kerrosluvuilla, ja kas, toiseen sukkaan tuli punainen kärki, toiseen ei. Aina ei voi voittaa. Peruskivat nää on silti. Mennee oravannahkoiksi eli vaihdon välineiksi.

MirreVirren hattu, varastoista nimetöntä eBaysta joskus ostettua 100 % villalankaa 105 g. Viiden millin pyöröpuikko. Ohjetta pitempi, mutta ei vieläkään niin pitkä kuin Kuopus halusi. (Ehkä joskus onnistun.) Pääasioihin.

Lahjoitettua oletettavasti Novitan Nallea kaksinkertaisena 100 g (kyllä, tasan). Viiden millin pyöröllä 36 s ja sukkapuikoilla peukut 12 s. Lämpimät ja paksut lapaset miesten kokoa. Lahjaksi, kun facebookissa lupasin viidelle ihmiselle tehdä jotain tänä vuonna. Nämä sille miespuoliselle kuorokaverille, joka ilmottautui rohkeasti ihan ensimmäisenä.

Eilen ostin Heddan ohjeen ja puikottelin intoa piukassa. Lanka loppui kesken ja tänään ostin lisää. Nyt on pakko päästä jatkamaan. Hirmu kiva ohje, kun joka kerroksella tapahtuu jotain ja selkeästi voi seurata kaaviota. Kuopus vaan lakonisesti tokaisi, että ei tommonen malli sovi sulle. Huoh. Tulee muuten järkyttävän iso ja varmasti lämmin pipo, kun teen paksusta langasta (Alfasta).

Ihan vähän jännittää huominen. Jos en osaakaan kaikkea, mitä haastattelussa väitin osaavani? (Heh.)