Viimeaikainen päännollausneuleinto on ollut etiopialaisnutut. Tehkääs joku muukin niitä, niin saadaan paketti Airan sairaalan vauvoille.

Mulla on tällaiset valmiina:

 

Eka on vähän tankea eli paksuhko, Gjestalin Maijaa 83 g. Puikot kaikissa samat, äh, kai 2,75 tai 3 mm. Väri todellisuudessa vihreä.

Sitten keksin tehdä nuttusia ohuista sukkalangoista. Kun en ohentanut puikkoja, tulos on harvempaa mutta tosi pehmeää. Mielestäni toimii, malli kun on pienille vauvoille aika reilu. Vaaleanpunainen on Flotte Sockea ja kirjava jämälankaa taannoisista sukista. Vaaleanpunaista olisi vielä.

Näillä nutuilla oli painoa 53 ja 54 g ja ovat pääosin kahdessa vanhempainillassa ja siellä Acutan päivystyksessä neulottuja. Puolitoista leffaakin tosin tuli dvd:ltä katsottua...

Kohta alkaa sukkasato. Lämmittelynä otin melkein ufoutuneet Glynikset käsityökopasta. Nyt on jalkaterä menossa ekassa sukassa. Se on mun ainoa keskeneräinen neule just nyt, mutta noita nuttuja voi tehdä jossain välissä. Ja graffiteja. Ja sit niitä sukkia.

Ai joo. Sisukas Silmukkakin ajatteli opetella tekemään sukat, ehkä Lumiprinsessa-vauvalle. Ilmottautui reippaasti sukkasatoon, ikää Sisukkaalla on 9 v. Onkohan nuorin sukkasatoilija. Saas nähdä valmistuuko hänen sukkansa, ainakin on voitto jo se, että tahtoo yrittää.

Springtime Swirl on pingotettu, kuvaaminen puuttuu. Ihana, ihana on.