Jonkun pitäisi vahtia mua, kun ei mulla oikeasti ole rahaa tilata mitään! Visa vinkuu ja sukkalangat tulevat Saksasta. (Rellana)  Entisiäkin olisi. Sitäpaitsi lapset toi mökkireissultakin tuliasia (!), paikallista villalankaa, harmaata, kaksi vyyhteä. Mun lankalaatikot on täynnä! Nyt on tämän jälkeen toteutettava ankaraa langanostamattomuutta. Väkisin. Mutta jos totta puhutaan, ei harmita hiukkaakaan. Kivoja lankoja on tulossa. Monta. Mulla ei ole koskaan, ikinä ollut näin paljon lankaa, ja suurin osa tosi kivoja vielä! Mulle on ennenkin käynyt niin, että kun oikein masentaa, rupean shoppailemaan, ja vajaan vuoden verran se on ollut enimmäkseen langan ostelua. Keksin kyllä helposti kalliimpiakin harrastuksia, että ei tämä nyt ihan katastrofaalista vielä ole. Edit. Itselle muistiin ja muille kiinnostuneille. 4,95 meni postituskuluja. Osa langoista oli alessa, osa muuten halpoja. Vaikka postikulut laskee summaan mukaan, tulee keskiarvoksi kerähinta 3,75 egee. Ei paha ohuista sukkalangoista, 100 g / kerä. Tulee värivammaisia ja yksivärisiä. Muutama värjäyskelpoinenkin, jos vaikka koolailis. Tulossa 1,5 kg lankaa. (Khrm)

Muuten: Langanpäättelijästä on kyselty. Kaarinalta tilasin. Jotenkin hankala löytää nyt ne oikeat sivut. Hinnasto. Kuvia. Missäs se Kaarinan ohje päättelijän käytöstä olikaan? Etsii.... Tuolta oli ennen linkki How to use fiberhider for Knitting, mutta ei tänään ainakaan toimi. Kaarinalla on useampi blogi ja kotisivu, en aina löydä etsimääni.

Viikonloppuna ei valmistunut yhtään ufoa, vaikka oli fufoilun loppurutistusaika. Tomaattipaita edistyi ja tein 'Clue3':n valmiiksi Mystery Stoleen. (Clue 3 is completed.) Puolison kanssa oltiin hänen vanhassa kodissaan maalla ja käytiin Appea katsomassa sairaalassa. Appi täytti 86 juhannuksena, ja joutui viime torstaina aamuyöllä soittamaan itselleen ambulanssin, kun oli rytmihäiriötä pahasti.