Hienoja neuleita on valmistunut. Hauskoja.

Huldan takki neuloutui puolen vuoden aikana (pitkiäkin taukoja pitäen) muistaakseni nelosen puikoilla.Olipa paaaaaaljon silmukoita ja nurjat kerrokset ikipitkiä. Leveät on etulipareet...Hihasilmukat on suurimmasta koosta, muu keskimmäisestä. Ajattelin, että tulee riittävä, ja tulikin. Mulla oli tätä lankaa (Rowan Pure Wool 4 ply, väri Honey) hyvin hillottuna, aikoinaan Karnaluksista ostettuna. Tietysti vain 10 kerää eli puoli kiloa. Onneksi löysin Ravelrystä ihmisen, joka myi mulle yhden kerän ja sain valmiiksi. Sekin kerä kului melkein kokonaan, silti valmis takki oli punnitessa vain 508 g.Saatan ostaa jonkin huivineulan, niin vois pitää näin suljettuna.Väri on kiva ja helppokäyttöneule. Olen käyttänyt monta kertaa jo. (Ja viikossa alkaa nyppyyntyä hihoista, mur.)Horcrux-sukat, fiilis "no tulipahan tehtyä, ei kelpaa edes lapsille, kukahan huolis". Jämälankoja, tulipahan käytetyiksi nekin pikkukerät (tai pienennettyä niitä). Muistaakseni 53 g, Puikot 2,25 mm, koko 40.

Horcruxhan on vissiin Hirnyrkki, että Harry Potter -linjalla taas.Hitchhiker on yksi neulojapiirien suosikkineuleista, enkä ihmettele. Itse nautin suuresti välillä ainaoikeinneuleista, joissa on jotain jujua.Omassani mulla on taannoinen värjäykseni eli Socks Inside Out ohuempi värinä Veikko.Välillä enemmän lätäköitymistä väreissä, välillä vähemmän. En tiedä tykkäänkö minkä verran, värit ei oo mun enkä itselleni tätä aio.
Puikot oli 3,5 mm ja lankaa meni 94 g.****

Helmikuussa valmistunut 893 g (josta varasto-KAL 385 g)

Toka Rikke 61 g

Grün ist die Hoffnung -sukat 54 g

Huovutetut lapaset pyynnöstä 123 g

Horcrux-sukat 53 g

Hitchhiker 94 g

Huldan takki 508 g
 

Helmikuun lankaliikenne  +850 g

Kirjavaa Drops Fabelia 200 g

Mustaa Drops Fabelia 200 g

Paksumpaa Drops Fabelia 200 g

Drops Delghtiä 200 g (tarkista?)

huldantakkilankaa 50 g

Hieman enemmän valmistui kuin mitä taloon lankaa kulkeutui. Ostin Dropsin alelankoja Tapion kaupasta. Hupsheivaan 800 g. (Kirjoneulelapasiin, yhteen huiviin ja yksiin paksuihin sukkiin. Suunnitellusti.) Lisäksi tarvitsin Huldan takkiin yhden lisäkerän lankaa, jonka ostin Ravelry-kontaktin kautta.

************
Nyt on puikoilla ostamiani Fabeleita muodostumassa kirjoneulelapasiksi (pitäis tulla tosi komiat) ja eräs tosisuosittu huivi eli Daybreak. Ne ei valmistu ihan heti, koko ajan on juoksemista sinne sun tänne ja väsyttääkin. Se syö neulonta-aikaa.

Pää? "Tunne outo rinnassani on kuin piano povellani..." Luulin olevani aika terve ja reipas, sitten luisuin taas alamäkeä vähän matkaa - en lähellekään pohjaa onneksi kuitenkaan. Terapian sain aloitettua, jippii sille.

ps. Kardemumman talossa on arvonta.

ps2 Pirtsakampi blogipohja Bluelta täältä