Joulu meni. Ruokaa oli paljon ja se oli todella maittavaa. Syötiin jouluruuat kahdessa päivässä loppuun, eli oltiin mitoitettu hommat oikein.

Aattona oltiin koko kotiväki perinteisesti joulukävelyllä. Metsässä oli kaunista ja lumista. Seurueessa siis perheeni: Puoliso, Esikoinen 15 v, Keskilapsi 13 v, Kuopus 8 v, minä (en kuvissa) sekä Koira ja Poikakoira. Punaiset posket saatiin ja sauna maittoi kotiin kinkun tuoksuun palatessa. Kuopus ehti laskea liukurillakin.

2185179.jpg2185186.jpg2185189.jpg2185194.jpg

En minä niitä tuon tarkemmin aio...

Paitsi että todistan sen taannoisen hiustenleikkuun tällä kuvalla Keskilapsesta. Rajattu strategisesti. Tytön mielestä tämä 6 mm on vähän pitkä. Ehkä kiskaisemme koneella puolet pois?

2185253.jpg

Tapanina pääsimme Hyväkylään Äidin ja Äidin Miehen kotiin ihanalle aterialle. Oli niin hyvää ettei sanotuksi saa, ja seura oli mitä parhainta. Mukava päivä.

Eilissä päivänä vein lapset Nokian Edeniin likoamaan ja uimaan. Oli sekin mukavaa!! Mulla oli töistä saatuna kahden hengen lahjakortti kylpylään ja se oli voimassa vain vuoden loppuun. Halvalla siis selvittiin, kun maksoin vain kahdesta lapsesta. Puoliso tahtoi mieluummin katsoa urheilua telkkarista. Sit vielä syötiin kebabit, kyllä uidessa sen verta nälkä tulee. (Ja kävin palauttamassa työsuhdekännykän ja avaimet. Enää ei sinne tarvi mennä. Töihin.)