Kämmekkäät sain valmiiksi jo illalla, mitä nyt langat päättelin tänään. On tiukat! Esikoinen kyllä tykkää.

333851.jpg

Ranteessa on 1 o, 1 n ribbiä 9 krs, sitten sileää kirjoneuletta. Punainen osa on myös jostain kumman syystä ensin ribbiä (9 krs), sitten sileää (13 krs, ja osa tästä peukalokiilaa), sitten taas ribbiä (9 krs). Peukkukiilassa oli 11 s. Poimin peukulle 15 s, kavensin heti eka kierroksella kolme pois -> 12 s, muistaakseni 7 krs. Peukkukin on vähän tiukka.  [Ohjeet on tietysti omaksi muisilapuksi.] Lapset yleensä koko ajan valittaa, kun sukat ja lapaset on liian leveitä. Nää pitää kiskomalla kiskoa käteen... Tulipa tehtyä. Yritin, että anna pikkusiskolle, mutta tahtoo pitää itse. Nopea välityö.

Olen tehnyt niitä boleron hihoja. Ne jatkuu ja jatkuu ja jatkuu vaan. Hidasta on. (Varsinkin kun tekee molempia vuoronperään.)

Muutakin on tietysti tapahtunut, mutta sellaista tylsää kodinhoitoa enimmäkseen. Kuusi riisuttiin, ja imuroin. Lisäksi pyykkivuorta on kaksi päivää urakoitu pienemmäksi. Sitten on koiralenkit, ettei ihan homehdu tänne sisälle.

Kuopus piirsi ja ideoi lautapelin. Sitä ja Monopolya pelattiin. Lapsikeskeistä puuhailua. Huomenna loppuu koululaisten joululoma. Mulla alkaa ensimmäinen viikko, kun on joka päivä töitä. Voipi neulevoimat olla lopussa. Silti vielä luulen neulovani - - -

- - - Zinnan syytä (kommentti edellisessä postauksessa) ;-), että löysin nettilankaa. Tuli tilattua vähän useampi kerä sukkalankaa täältä. Khrm. Auton ostoon tarttis rahaa, eikä lankakasoihin. Teki niin mieli! Otin sekä villaisia että puuvillalankoja. Sukkia varten kaikki kuitenkin. Taisi olla jotain aleakin siellä.

Mulla tulee pian eka tonni kävijöitä täyteen. Kun perjantaina (?) liityin Finnish Knit Blogseihin ja Blogilistallekin ilmoittauduin, alkoi kävijöitä virrata. Tervetuloa vain lukemaan! Omalla vastuulla.

(En järkkää nyt arpajaisia. Laitetaan sitten jotain hauskaa jos / kun viisi tonnia täyttyy. Jos tätä joku viitsii lukea.) EDIT: Totta mooses järkätään pikkuarpajaiset. Laitan jotain pientä kivaa tulemaan. Toimii näin: Kommentoi tähän viestiin. Jos sinulla on oma blogi, otan voittajaan sen kautta yhteyttä. Jos et bloggaa, laita joku yhteystieto kommenttiisi mukaan. Arvonta-aika päättyy silloin, kun itse tulen seuraavan kerran koneelle ja näen tonnin rajan ylittyneen. Mukana ovat kaikki sillä hetkellä tähän postaukseen kommentoineet yhdellä arvalla per sierainpari. Lukema on nyt 949.

EDIT maanantaina 8.1. kello 15.36: Peli on poikki, tonni rikki ja kommenttiaika jo nyt (yllättävän nopeasti) päättynyt. Arvonta suoritetaan tänä iltana.

Jos mulle käy niin, että vähän hiljennän bloggaus- ja neuletahtia, on syynä luultavimmin uuden työn väsyttävä ja aikaavievä vaikutus. Katsotaan, kuinka käy!

Nyt Koiran kanssa iltalenkille!