Viikonloppu meni tavattoman nopeasti. Oman sävynsä siihen antoi Keskilapsen innokkuus ostaa viimeinen Potter jo aamutuimaan perjantaina. Koulu kun alkoi vasta 9.30, ehti hyvin aamuseitsemäksi Akateemiseen hakemaan kirjaa. Saipa ensimmäisten ostajien etuna t-paidankin. Minä tyydyin ottamamaan käsittelyyn vanhat teokset: jo torstaina katsoin parit dvd:t ja viikonloppuna luin viitoskirjaa. Kuutosenkin meinaan kerrata ennen tätä seitsemättä. Kas, kun jonotan kirjaa kuitenkin Keskilapselta ja Esikoiselta. Keskilapseltakin opus jäi kesken, kun iso osa viikonloppua meni varusteiden etsimiseen ja pakkaamiseen. Menevät leirikouluilemaan Seitsemiseen kolmeksi päiväksi. Hiihtää pitäisi, vesisade vie lumia metsästä. Etsittiin goretex-kenkiä, lumisuojia, villasukkia ja eväitä - - -

Lauantaina sännättiin aamupäivällä (heti aamupalan :-) jälkeen) kaupunkiin Esikoisen jazzhousuja ostamaan. Oli lahjakortti joululta odotellut jo pitkään. Maksoin ylimenevän osuuden. Vasemmistoliiton 'setä' ojensi kadulla naistenpäiväneilikan. Hyvä niin. Vissiin ensimmäinen vuosi kun Puoliso ei muistanut ojentaa naistenpäiväkukkaa! (21. yhteinen vuosi menossa. Monesti jo muistikin. Saas nähdä muistaako hääpäivän TÄNÄÄN!) Vauhdilla kuoroon, harkat kolme ja puoli tuntia. Kotiin, ruuanlaittoa ja tiskausta, evästä napaan ja agiliitämään, poissa kotoa taas melkein kolme tuntia. Tukka putkella sinne ja tänne.

Sunnuntaina Kuopus oli jo kovasti äidin perään, vaikka jo 'iso' tyttö onkin! Puuhasteltiin oviverhon kimpussa, ja vihdoin, ah, vihdoin voin sanoa, että ketjuvirkkausoviverho puuhelmillä on valmis. Kuva vain on eri koneessa kuin missä toimii netti, joten vaatii säätämistä esitellä tekele. (Läppärissä on joku vika. Hukkaa verkon koko ajan.) Kuopus oli tyytyväinen! Se on pääasia.

Ei ole se aika kuukaudesta. Silti olin melkein koko sunnuntain vihainen. Yritin lepoa, syömistä, ulkoilua, neulomista. Mikään ei oikein auttanut. Liekö nyt oireilua lääkkeiden loppumisesta. Hyi hitsi. Perhe parka!

Neulontaa harrastin sitten ahkerammin sunnuntai-iltana. Tein kilometrisukat valmiiksi. Niistä sitten kuvan kanssa, vaikka ovatkin (melkein) perusjutskat. Sain valmiiksi yhden aikaan viime yönä, eikä senkään jälkeen heti nukuttanut. Öisin nukkuminen ja päivällä valvominen on vaikeutunut nyt kun kemiallista apua ei ole.

Neuleohjeista: Ulla on ilmestynyt. Ei hihkututa niin paljon kuin pari edellistä, mutta muutama kiva malli olisi. Ison Gnun postaus pisti harkitsemaan yhtä vanhaa Modan jakkumallia. Uudessakin oli yksi jota voisin harkita. Suuressa Käsityölehdessä ei ollut (taaskaan) mitään. Sen tilauksen kyllä lopetan! Tein nettikaupassa tilauksen Punokset puikoille -kirjasta. Tekee mieli aloitella taas uusia juttuja, mutta keskeneräiset sukat neulon pois kuljeksimasta (eikä kukaan nyt hyshys muista vuosi sitten aloitettua sherbornea eikä tammikuista kirjoneulelapasta, kun en niistä mitään hihku itsekään, sshhhh).

Neulotuttaa ja koiraharrastuttaa. Tiistai-iltana taas agiliitelemään, enää en mene muiden harkkoihin, noihin omiin vain kerran viikossa. Sunnuntaina myös muka trimmailin Koiraa, voi äly sentäs. Ei ole nätti. Tampereen KV-näyttely on ensi sunnuntaina.