Kummasti sitä kerkiää touhuamaan vaikka mitä viikonlopun aikana, vaikka useassa välissä neuloisikin. Nytkin nukuin kahtena aamuna pitkään, kävin Koiran kanssa muutamalla hyvällä lenkillä, treenasin Koiran kanssa tokoa (ihan harkoissa, kun Keskilapsi oli synttäreillä), vilkuilin telkkaria, tein ruokaa ja luuhasin kaupoissa, tutustuin vähän Pölhöparkiin ja ostin kuteita, pelasin Kuopuksen kanssa pelejä ja luin, kuskasin lapsia kolmelle tanssitunnille, kävin pizzalla, selvitin sikaisot pyykit ja piirsin. Ainakin.

Kuopus pyysi mua tosiaan piirtämään kanssaan. En todellakaan usein sitä tee. Vähän siinä kokeilin puuvärejä, joita tytöillä on niin paljon.

356585.jpg

356583.jpg

Lasten koulussa sanotaan, että aina täytyy värittää tausta, mutta itse hyydyin jo tähän. Harjoituksen puutetta, luulisin.

Lauantaina kun oli vaihteeksi talvista, muistin taas sen kummallisuuden, että vaikka mulla on koira, mulla ei ole ollenkaan toppatakkia. (Pitkä villakangastakki ja muille keleille vedenpitävä kuoritakki kylläkin.) Puoliso sanoi, että Pölhöparkistahan sen varmaan löytää alennuksesta, ja meninkin sinne ostoskaupunkiin, jota olen tähän asti ihmisruuhkan pelossa vältellyt. Olipa kauppoja, huh. Takki löytyi. Hinnasta oli pois 60 %. Ostin myös Kuopukselle sisä- ja ulkohousut. Olinkin jo kauan etsinyt hyviä. Yksi nätti hamekin löytyi.

Kummallisesti kaapista löytyi viime tai toissatalvena virkkaamani (todella harvinainen innostus ollut kai) ja unohdukissa ollut villainen pipo, jonka värit käy juuri mun uuteen takkiin. Valokuvaaminen ei kerta kaikkiaan ole helppoa vaikka menisi uloskin. En osaa ollenkaan käsitellä kuvia ja säätää värejä. Ei ole takki tuon värinen (vaan mielestäni heleän vaaleahko oliivi), mutta kuvasta näkyy, että keskenään värit eivät riitele.

356588.jpg

Eilen illalla olisi jo ruvennut väsyttämään, mutta piti vielä katsoa lauantaina katsomatta jäänyt euroviisukarsinta. Pakko oli katsoa, vaikkei aihe kiinnostanut, kun Keskilapsi oli yleisössä ja ihan eturivissä vielä. (Viettivät ystävän syntymäpäivää niin erikoisesti. Yökyläily päälle.)

Käsityöt eri postaukseen sitten.